Muhabbit

Bybit’ten Türkiye Kullanıcılarına Özel $DOGE, $SHIB ve $BONK Ödül Yağmuru

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Bybit “Memecoin Partisi” isimli etkinliğiyle Türkiye kullanıcılarını ödüle boğmaya hazırlanıyor.

Yeni Boyut- bybit hediye dağıtımı

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Bybit “Memecoin Partisi” isimli etkinliğiyle Türkiye kullanıcılarını ödüle boğmaya hazırlanıyor.

Tamamen memecoin’lere özel olacak etkinlik kapsamında kullanıcılar bir takım basit görevleri tamamlamaları karşılığında ödüller kazanacak. Ödüller ise 10.000.000 $BONK, 500.000 $SHIB ve 1.100 $DOGE’dan oluşuyor. 24 Şubat 2023’e kadar sürecek etkinlikte katılımcılar tüm bu ödülleri aynı anda kazanabilecek.

Etkinliğe katılım ise oldukça basit: Kullanıcıların yapması gereken tek şey Bybit Blog’daki etkinlik sayfası üzerindeki “Etkinliğe Kaydolun” butonuna tıklamak.

Etkinliğe katılım için Bybit’e kaydolan her yeni kullanıcı 2.000.000 $BONK kazanacak. İlk gelenin ödülü kaptığı etkinlikte ödül havuzu 1.000.000.000 $BONK’tan oluşuyor.

İlk gelenlerle beraber ilk yatırım işlemi yapanlar da etkinliğin avantajlı katılımcıları olarak dikkat çekiyor. 50 USDT ve üzerinde ilk yatırma işlemini gerçekleştiren katılımcılar 500.000 $SHIB ödül kazanıyor. Ödül havuzunda ise 250.000.000 $SHIB bulunuyor. 50 şanslı kullanıcı ise 500.000 $SHIB ödüle ek olarak 100 $DOGE daha kazanma imkanına sahip. Ödül havuzunda 5.000 $DOGE bulunuyor.

“Etkinlik süresi boyunca dilediği varlık cinsinde 50 USDT üzerinde olmak şartıyla en yüksek “ilk yatırma” işlemi yapan ilk 10 kullanıcı yukarıdaki ödüllere ek olarak etkinlik sayfasında belirtilen $DOGE ödüllerini almaya da hak kazanıyor.”

Bybit Türkiye Twitter Hesabını Takip Edenlere Özel Ayrıcalıklar!

Etkinlik süresince Bybit Türkiye Twitter hesabını takip edenleri ise ekstra avantajlar bekliyor. Bybit’in etkinlik gönderisini 3 arkadaşını etiketleyerek paylaşan ve etkinlik sayfasındaki formu dolduran katılımcılar arasından seçilen 25 şanslı kişiyi 8.000.000 $BONK ödül bekliyor.

Etkinliğe dair ayrıntılı bilgiye bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Bybit Türkiye ile Zirveye Yarışın! ByBit, 35.000 USDT ve 2 iPhone 14 Ödüllü Trade Yarışmasını Başlattı!

Bybit Hakkında

Türkiye’deki kripto para kullanıcılarından yoğun ilgi gören Bybit, borsayı şu sözlerle tanımlıyor:

“Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto para yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki perakende ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi Spot ve Vadeli İşlem hizmetleri, madencilik, staking ürünleri ve NFT pazarının yanı sıra API desteği sağlıyor. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir kripto para borsası olma taahhüdünü sürdürüyor.”

Tüm bunlara ek olarak Bybit Formula1, Oracle Red Bull Racing, NAVI, Astralis, Alliance, Virtus.pro, Borussia Dortmund ve Avispa Fukuoka gibi prestijli markaların sponsorluğunu da üstleniyor.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version