Muhabbit

ByBit’ten Türkiye Kullanıcılarına Özel DOGE ve SHIB Ödüllü ”Meme Coin” Partisi!

ByBit Türkiye kullanıcılara özel DOGE ve SHIB ödüllü etkinliğini duyurdu.

Popüler kripto para borsası ByBit, “meme coinlere” yönelik hazırladığı özel etkinliğiyle Türkiye kullanıcılarına kazandırmaya devam ediyor. Türkiye kullanıcıları bu özel etkinlikle birlikte 15 bin DOGE ve 75 milyon SHIB değerindeki ödül havuzunu paylaşma şansını yakalayacak.

Bu özel kampanyadan Bybit’e kayıt olmuş olan ancak Bybit spot piyasasına ilk yatırma işlemini yapmamış kullanıcılar ve ilk defa kayıt olacak kullanıcılar faydalanabilecek! ByBit’in sosyal medya kampanyasına ise tüm Bybit kullanıcıları katılım sağlayabilecek.

Söz konusu bu etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız ByBit blog üzerinde bulunan etkinlik sayfasından detaylara ulaşabilirsiniz.

ByBit İle Parti Başlasın!

ByBit’in bu özel kampanyası 4 Kasım 2022 tarihinde başlamış olup, 11 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek! ByBit’in bu özel kampanyasından faydalanmak için yapmanız gerekenler ise çok basit! Etkinliğin detaylarına gelecek olursak;

Etkinlik 1: ByBit Borsasına İlk Yatırma İşleminizi Yapın! 50 DOGE Kazanma Şansını Yakalayın!

ByBit, Türkiye kullanıcılarına özel etkinliklerle şaşırtmaya devam ediyor. ByBit bu özel kampanyasında Bybit Spot Piyasası’na 50 USDT değerinde ilk yatırma işlemi gerçekleştiren kullanıcılarına, 50 DOGE kazanma şansı sunuyor. İlk gelen alır sisteminde ilerleyecek bu kampanyada hızlı olmanızda fayda var!

Etkinlik 2: ByBit’ten Müjde! ByBit 75 Şanslı Kullanıcısına 750.000 SHIB Şansı Sunuyor!

75 şanslı kullanıcıdan biri olmak için ise yapmanız gereken tek şey etkinlik 1’in şartlarını yerine getirmek. 50 USDT’lik yatırma işlemini tamamlayan tüm Bybit kullanıcıları arasından seçilen 75 şanslı kullanıcı 750.000 SHIB’in sahibi olacak.

Etkinlik 1’in şartlarını yerine getiren kullanıcılar Etkinlik 1’den ödül alamasa bile Etkinlik 2’den ödül kazanabilecekler.

Etkinlik 3: ByBit’ten Müjde! Sosyal Medya Üzerinden Etkinlik İçeriğini Paylaşanlar da Kazanacak! 25 Kişiye 750.000 SHIB Hediye!

ByBit, “meme coin” partisi ile bu etkinlikle de kazandırmaya devam ediyor. ByBit Türkiye kullanıcılarına özel bu etkinliğinde Twitter paylaşımları yapan kullanıcılarına 750.000 SHIB şansı sunuyor. Bu etkinlikte kazanan olmak için yapmanız gerekenler ise şu şekilde:

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version