Muhabbit

Bybit’ten Türkiye Kullanıcılarına Özel Etkinlik! Ödül Havuzu 750 Bin MoveZ!

Küresel kripto para borsası Bybit, Türkiye’deki kullanıcılarına özel olarak gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini ekliyor.

bybit duyuru

bybit duyuru

Küresel kripto para borsası Bybit, Türkiye’deki kullanıcılarına özel olarak gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini ekliyor. Bybit, 10 Haziran 2022’de gerçekleştireceği MoveZ listelemesini kutlamak amacıyla yeni bir etkinlik düzenliyor.

Ödül Havuzu 750 Bin MoveZ

Bybit tarafından paylaşılan duyuruya göre, Bybit MoveZ listelemesini kutlamak amacıyla ödül havuzu toplam 750 bin MoveZ’den oluşan bir etkinlikler serisi gerçekleştirecek. 7 Haziran 2022 TSİ 19.00’da başlayan etkinlikler, 14 Haziran 2022 tarihinde saat 23.59’da sona erecek.

Bybit x MoveZ

Ödül havuzu üç kısımda dağıtılacak. Türkiye’de Bybit’e yeni kaydolan ve 1. seviye KYC doğrulamasını tamamlayan kullanıcılar, 200 bin MoveZ’lik ödül havuzundan eşit bir şekilde pay alacak. Bybit’te ilk kez (en az 10 dolarlık) alım satım işlemi gerçekleştirecek olan tüm Türkiye kullanıcılarını ise 500 bin MoveZ’lik ödül havuzundan payını alacak.

Sosyal Medya Görevleri İle Kişi Başı 1000 MoveZ!

Bybit’in ödülleri yeni kaydolan kullanıcılar ile sınırlı değil. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden etkinliği duyuran Bybit, sosyal medya görevleri ile kişi başı 1000 MoveZ olmak üzere 50 bin MoveZ dağıtıyor.

Kişi başı 1000 MoveZ kazanmak için yapılması gerekenler ise gayet basit.

Detaylı bilgi için: Bybit

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version