Muhabbit

ByBit’ten Türkiye Kullanıcılarına Özel USDT Festivali!

Kripto para borsası ByBit Türkiye kullanıcılarına özel kampanyalar sunmaya devam ediyor!

Kripto para borsası ByBit Türkiye kullanıcılarına özel kampanyalar sunmaya devam ediyor. ByBit bu kez Türkiye kullanıcılarına özel USDT festivali düzenliyor.

ByBit’in bu özel etkinliği 14 Nisan 2023 tarihinde başlamış olup,12 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecektir. Bybit’in bu etkinliğinde, Bybit’e yeni kayıt olan kullanıcılar ve Bybit’e kayıt olup henüz ilk yatırma işlemi yapmamış kullanıcılar birbirinden farklı ödüllerin sahibi olma şansını yakalayacak. ByBit’in Türkiye kullanıcılarına özel hazırladığı bu festivalde,1 Apple Watch Series 8, 1 3. Nesil AirPods ve 150 USDT’ye kadar ödüller kullanıcılarını bekliyor!

Etkinlik 1: ByBit’e Kayıt Olan Kullanıcılar 2 USDT’lik Trade Ödülünü Alıyor!

ByBit’in Türkiye kullanıcılara özel sunduğu bu etkinlikte, ByBit’e yeni kayıt olan kullanıcılar 2 USDT’lik ödül fırsatını yakalıyor. Etkinlikte 1000 USDT’lik ödül havuzu bulunuyor ve ilk gelen ilk alır şeklinde dağıtılıyor.

Etkinlik 2: $50 ve Üzeri Miktarda İlk Yatırma İşlemi Yapan Kullanıcılar, 1 Apple Watch Series 8 ve 130 USDT’lik Trade Ödülünü Kazanma Şansı Yakalıyor!

Ödül 1: İstediğiniz varlık cinsinde $50 ve üzeri miktarda yatırma işlemi yapan kullanıcılar 8 USDT’lik trade ödülünü kazanma şansını yakalayacak. ByBit’in bu özel etkinliğinde 4000 USDT’lik ödül havuzu bulunuyor. İlk gelen alır mantığında dağıtılan bu ödülde, acele etmekte fayda var!

Ödül 2: ByBit Türkiye kullanıcılarına kazandırmaya devam ediyor. ByBit’in bu etkinliğinde $50 ve üzeri miktarda yatırma işlemi yapan1 şanslı kullanıcı, 1 adet Apple Watch Series 8 kazanma şansını yakalayacak.

Ödül 3: ByBit’te daha fazla yatırma işlemi yapan kullanıcılar daha fazla kazanacak. Söz konusu bu özel etkinlikte 120 USDT’ye kadar trade ödülü kullanıcıları bekliyor

Kripto para borsası ByBit’te etkinlik süresi boyunca $50 üzerinde olmak şartıyla, en yüksek ilk yatırma işlemini yapan ilk 10 kullanıcı belirtilen ödüllere ek olarak aşağıdaki ödülleri de almaya hak kazanacak!

Etkinlik 3: ByBit’ten Müjde! Sosyal Medya Üzerinden Etkinlik İçeriğini Paylaşanlar da Kazanacak! Etkinlik İçeriğini Sosyal Medyada Paylaşan 20 Kişiye Çekilebilir 15 USDT ve 1 Kişiye 3. Nesil AirPods Hediye

ByBit’in Türkiye kullanıcılarına özel bu etkinliğinde Twitter paylaşımları yapan kullanıcılar da faydalanabilecek. Etkinlik kapsamında USDT Festivali Etkinlik Tweeti’ni sosyal medyada paylaşan 20 şanslı kullanıcı çekilebilir 15 USDT ve 1 şanslı kullanıcı 3. Nesil AirdPods hediyesi kazanacak! Yapmanız gerekenler ise şu şekilde:

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version