Muhabbit

Bybit’ten USDT Stake Havuzunda Yüzde 30’a Varan Yıllık Getiri Kazanma Şansı!

Bybit, Türkiye’deki kullanıcılarına özel olarak USDT ve USDC ile yüksek getiri imkânı sağlayan yeni etkinliğini duyurdu.

bybit earn usdt usdc

bybit earn usdt usdc

Dünyanın önde gelen küresel kripto para borsalarından Bybit, Türkiye’deki kullanıcılarına özel bir etkinlik gerçekleştiriyor. Bybit, Türkiye’deki kullanıcılarına özel olarak USDT ve USDC ile yüksek getiri imkânı sağlayan yeni etkinliğini duyurdu.

Basın bültenine göre, Türkiye’deki Bybit kullanıcıları yeni açıklanan staking ürünleri ile birlikte, stablecoin USDT ile %30, stablecoin USDC ile %5,5’lik bir yıllık getiri elde edebilecek. USDC ile %5,5’lik yıllık getiri kazandıran staking ürünü tüm Bybit kullanıcılarını kapsarken USDT ile %30’luk yıllık getiri kazandıran staking ürünü sadece Bybit’te ilk kez varlık yatırma işlemi yapacak olan kullanıcılar tarafından kullanılabilecek.

Bu ürünlerle birlikte Bybit, düşen piyasa şartlarında bile kullanıcılarının uzun vadede gelir elde etmesini, fiyat dalgalanmalarından çok fazla etkilenmemesini amaçlıyor.

Bybit Earn Etkinliği

USDT Stake Havuzunda %30’a Varan Yıllık Getiri!

Bybit, Earn platformundaki USDT stake havuzunu (Bybit Birikim Ürünü) %30’a varan yıllık getiri oranıyla Türkiye’de ilk kez kaydolan ve varlık yatırımı yapan kullanıcılarına “hoş geldiniz” hediyesi olarak sunuyor.

Bununla birlikte %30 USDT yıllık getiri kazanmak isteyen Türkiye’deki Bybit kullanıcıları, Bybit’te ilk varlık yatırma işlemlerini gerçekleştirip en az 100 dolar, en fazla ise 5.000 dolar değerinde USDT stake ederek 6-20 Haziran 2022 tarihleri arasında bu fırsattan faydalanabilecek.

USDC Stake Havuzunda %5,5’e Varan Yıllık Getiri!

Stablecoin USDC ile %5,5 yıllık getiri kazanmak isteyen Türkiye’deki Bybit kullanıcıları, en az 20 dolar, en fazla ise 200.000 dolar değerinde USDC stake ederek bu fırsattan yararlanabilecek.

Her iki stake havuzunda da kullanıcılar istedikleri zaman stake’lerini bozabilecekler.

Detaylı bilgi için: Bybit Blog

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version