Muhabbit

ByBit’ten Yeni Etkinlik: En İyi Başlığı Bulan Ödülü Alır!

Bybit “meme” konseptinde yeni bir ödüllü etkinlik duyurdu!

Bybit-Genel-Muhabbit

Bybit-Genel-Muhabbit

Bybit, 450 dolar ödül havuzuna sahip olan yeni bir etkinlik duyurdu. Duyuruya göre kullanıcıların ödülü kazanması için en iyi “meme”i yapması gerekiyor. Aşağıdaki iki resimden birine en iyi başlığı bulan 20 katılımcı 10$’a kadar ödül kazanabilecek.

1.Fotoğraf
2.Fotoğraf
bybıt etkinlik “tweet”i

Yukarıdaki “tweet”i en iyi olduğu düşündüğünüz başlıkla yanıtlayın. Daha sonra bir arkadaşınızı bu “tweet”e etiketleyin ve Bybit Twitter hesabını takip edin. Son olarak bu formu UID’nizle doldurun.

Etkinliğe Instagram üzerinden katılmak isteyen kullanıcılar ise “Instagram post“una yorum olarak en iyi olduğunu düşündüğünüz başlığı yazması gerekecek. Daha sonra yorum olarak bir arkadaşınızı etiketleyin ve Bybit Instagram hesabını takip edin. Son olarak bu formu UID’nizle doldurun.

Yukarıdakilerden Twitter veya Instagram için olanı görevleri yaptıktan sonra en iyi 20 kişiden biri olabilirseniz ödülü kazanabileceksiniz. Bunun dışında, yukarıdaki görevleri yapan 50 rastgele katılımcı 5 $’lık BTC bonusu kazanacak. Etkinlik 7 Ekim saat 03:00’da sona erecek.

Hala Bybit hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version