Muhabbit

Cardano ADA Fiyat Analizi 14.07.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Cardano’yu inceliyoruz. Cardano grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

cardano ada fiyat analizi 1

ada fiyat analizi

Merhabalar ben Draco. Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Cardano (ADA)’yu inceleyeceğiz. Genel olarak baktığımızda grafiği Ethereum ile benzerlik gösterdiğini görüyorum. Ethereum için 1800 dolar desteği ne ise Cardano için de 1 dolar desteği aynı şekilde çalışıyor.

ADA Fiyat 14 Temmuz 2021

Son 2 hafta içerisinde Cardano fiyatı 1,5 dolar seviyesini test etse de sonrasında düşüş yaşadı. Şu an ise 1,27 dolar seviyesinden işlem görmekte.

ADA Grafik 14 Temmuz 2021

Bugün diğer fiyat analizlerimden biraz daha farklı olarak 2 grafik paylaşmak istiyorum.

Cardano ADA fiyat grafiği 13.07.2021. 6 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

6 saatlik Cardano vadesiz kontrat (ADAPERP) grafiği. Fiyat verileri FTX borsasına aittir ve grafik tradingview’den alınmıştır. Grafik ve ölçümler logaritmik ayarlardadır.

Cardano ADA fiyat grafiği 14.07.2021. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

4 saatlik Cardano vadesiz kontrat (ADAPERP) grafiği. Fiyat verileri FTX borsasına aittir ve grafik tradingview’den alınmıştır. Grafik ve ölçümler logaritmik ayarlardadır.

ADA Analiz 14 Temmuz 2021

İlk olarak büyük zaman dilimindeki grafik ile başlayalım. Yazının başında dediğim gibi buradaki yapı aslında Ethereum grafiğine biraz benzemekte. Özellikle 1 dolar desteği. Bildiğiniz üzere Ethereum grafiğindeki 1800 dolar desteği oldukça önemliydi. Haliyle Cardano’daki 1 dolar desteği de o denli önemli. Şu an için kırılmamış olması bizim için olumlu bir gelişme.

Gelelim 4 saatlik grafiğe, burada gördüğünüz üzere minör bir düşüş trendi bulunmakta. Yani 1,5 dolar seviyesinden 1,18 dolara kadar olan bölgede. Fiyatın şu an kırdığı destek bölgesini direnç olarak test ettiğini görmekteyiz.

ADA Yorum 14 Temmuz 2021

Genel görünümde fiyat sanki 1 dolar seviyesini tekrardan test etmek istiyor gibi durmakta. Tekrar bu bölgeyi test etmesi bu desteği zayıflatacak olmasından dolayı pek olumlu bir gelişme olmaz. Ancak fiyat son tepesi olan 1,5 dolar seviyesini geçebilirse 1 dolar desteğinin kırılma tehlikesi ortadan kalkabilir. Eğer fiyat 1,5 dolar bölgesini geçerse tekrardan analiz etmek daha iyi olacaktır.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version