Muhabbit

Cardano ADA Fiyat Analizi 25.06.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Cardano’yu inceliyoruz. Cardano grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

cardano ada fiyat analizi 1

ada fiyat analizi

Merhabalar ben Draco. Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde inceleyeceğimiz coin Cardano ADA. Eğer yazılarımı takip ediyorsanız genelde coinleri 2 saatlik grafiklerde inceleyip kısa ve orta vadedeki durumlarına bakıyordum. Ancak bugün biraz farklılık yapıp daha uzun vadedeki durumuna bakacağız.

ADA Fiyat 26 Haziran 2021

Cardano fiyatı olumlu haberleri ve piyasanın da yükseliş trendinde olmasıyla birlikte 2,50 dolar seviyesine kadar çıkmıştı. Ancak daha sonradan düşüş yaşadı ve birkaç defa 1 dolar seviyesini test etti.

ADA Grafik 26 Haziran 2021

Cardano ADA fiyat grafiği 25.06.2021. 12 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

Bugün Cardano’yu genel vadede incelemek istediğim için 12 saatlik grafik paylaştım. Fiyat verileri FTX borsasına aittir. Grafik logaritmiktir.

ADA Analiz 26 Haziran 2021

Grafikteki yeşil alanlar bu zaman dilimi için takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermekte. Bugün asıl değinmek istediğim nokta 1 dolar seviyesindeki destek bölgesi. Fiyat burayı kırıp destek yaptıktan sonra (Şubat ayında) çok defa bu desteği test etmiş durumda. Bundan dolayı bu destek bölgesinin oldukça önemli olduğunu düşünüyorum ve kırılırsa fiyat açısından oldukça olumsuz bir durum oluşacaktır.

ADA Yorum 26 Haziran 2021

Grafiğe baktığımızda 1,4 dolar bölgesinin kırıldığını ve ardından 1 dolar seviyesinin test edildiğini görmekteyiz. Son yaşanan yükselişle birlikte kırılan bu desteği retest etmiş durumdayız. ADA için benim görüşüm bu 1 dolar desteği ve 1,4 dolar direnci arasındayken fiyat biraz muallakta kalıyor. Yani genel vadede nereye gideceğini kestirmek biraz güç durumda. Bundan dolayı bu iki bölgeden hangisinin kırılacağı orta/uzun vadedeki yönü belirleyeceğini düşünüyorum. Umarım direnç bölgesi kırılır ve ADA yatırımcılarını sevindirir.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version