Muhabbit

Cardano ADA Fiyat Analizi 02.03.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Cardano’yu inceliyoruz. Cardano grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

cardano fiyat analizi 4

Herkese iyi akşamlar, bu akşamki yazımda Cardano fiyat grafiğindeki son durumu hep birlikte inceleyeceğiz. Giriş kısmında lafı uzatmak istemiyorum, hemen analiz kısmımıza geçelim.

ADA Fiyat 2 Mart 2022

Geçtiğimiz günlerde 1 dolar seviyesini kıran ADA değer kaybetmeye devam ederek 0,75 dolar seviyesine kadar gerilemişti. Ancak şu an biraz toparlamış durumda ve yazıyı hazırladığım sırada 0,95 dolar bölgesinden işlem görüyor.

ADA Grafik 2 Mart 2022

Cardano ADA fiyat grafiği 02.03.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında listeli Cardano/Tether (ADA/USDT) paritesine ait fiyat verileri. Grafik 4 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

ADA Analiz 2 Mart 2022

Son zamanlarda ADA grafiğini yakından takip ettiğimiz için birçoğunuz bu grafiğe aşinasınızdır. Grafikteki 1 dolar bölgesinin önemini çokça vurguladık ve kırılmamasını umduk. Ancak bu destek kırıldı ve Cardano en son 1 yıl önce gördüğü seviyelere kadar düştü.

Uzun bir süredir güçlü bir destek olarak çalışan 1 dolar bölgesi artık karşımızda bir direnç olarak yer almakta. Bu kadar güçlü bir desteğin bir o kadar da güçlü bir direnç olacağını düşünüyorum. Dün de fiyat burayı direnç olarak test etti zaten.

Direncin altındayken direncin kırılacağını düşünerek işleme girmek oldukça riskli olacaktır. Bu seviyeden düşünülen işlemler yerine direnç kırıldıktan sonra yapılacak işlemlerin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Şu an ile direnç kırıldıktan sonraki fiyat arasında çok daha büyük olmayan bir fark olacaktır. Ama risk olarak baktığımızda muazzam bir fark var.

Bu analize TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ADA/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version