Muhabbit

Cardano ADA Fiyat Analizi 09.04.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Cardano’yu inceliyoruz. Cardano grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

cardano ada fiyat analizi 1

ada fiyat analizi

Bu akşamki fiyat analizi yazımda Cardano (ADA) fiyat grafiğini inceleyeceğim. Cardano grafiğini bir süredir yakından takip ediyorduk. Son fiyat hareketleriyle birlikte güçlü bir destek bölgesine yaklaştığından dolayı bu akşam ona yer vermek istedim.

ADA Fiyat 9 Nisan 2022

ADA 1 dolardaki direncini kırdıktan sonra 1,25 dolar bölgesine kadar yükseldi. Ancak Bitcoin’in değer kaybetmesiyle birlikte ADA da düşmeye başladı. Yazıyı hazırladığım sırada 1,03 dolar bölgesinden işlem görüyor.

ADA Grafik 9 Nisan 2022

Cardano ADA fiyat grafiği 09.04.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında listeli Cardano/Tether (ADA/USDT) paritesine ait fiyat verileri. Grafik 4 saatlik zaman diliminedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

ADA Analiz 9 Nisan 2022

Grafikteki yeşil bölgeler Cardano grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bugün özellikle 1 dolar bölgesi üzerinde duracağız. Bu bölgeyi çok uzun zamandan beridir takip ediyorduk. Destek bölgesi olarak uzun bir zaman oldukça güzel çalıştı. Kırıldıktan sonra ise fiyat düşüşünü görmektesiniz. Sonrasında Mart ayında burası tekrar kırıldı ve fiyat yaklaşık yüzde 25 yükseldi. Şimdi ise fiyatın tekrar bu bölgeye yaklaşmış olduğunu görmekteyiz. Uzun bir süredir hem destek hem de direnç olarak bu kadar güzel çalışan bir bölgenin şimdi de çalışacağını düşünüyorum. Fiyat buradan bir tepki alırsa en azından kısa süreli de olsa satış baskısını azaltarak rahat bir nefes aldıracaktır.

Yukarıdakilere ek olarak şunu da belirtmem gerekiyor. Eğer fiyat bu bölgeden tepki alıp 1,25 dolar bölgesine yükselir ise günlük grafikte bir TOBO (Ters Omuz Baş Omuz) formasyonu oluşturacak. Ancak şu an oldukça erken olduğundan dolayı bunu detaylı olarak yazmayacağım. Formasyon netleşirse ayrı bir yazıda detaylı olarak açıklayacağım.

Bu analize TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ADA/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version