Muhabbit

Cardano ADA Fiyat Analizi 16.06.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Cardano’yu inceliyoruz. Cardano grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

cardano ada fiyat analizi 1

ada fiyat analizi

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugünkü fiyat analizi yazımda Cardano yani ADA’yı inceleyeceğim. ADA olası hareketler ve teknik göstergelere değineceğim yazımda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Sizleri fazla bekletmeden ADA incelememize başlayalım.

Cardano ADA fiyat grafiği 16.06.2021. Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafikte gördüğümüz mor alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmaktadır. Ayrıca grafiğimizde bir adet düşen trend çizgimiz bulunmaktadır.

ADA için son fiyat analizimi 11.06.2021 tarihinde yayınlamıştım, buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Teknik olarak incelediğimizde takip edilmesi gereken bir düşen trend çizgisine vurgu yapmıştım. Düşen trend kırılmasıyla %7 oranında değer kazanan ADA yatırımcısını sevindirdi. İlk direnç bölgesine kadar yükselmesi , direnç bölgesinde yapılan kâr satışlarının önemini göstermekte. Hacim eksikliği nedeniyle pozisyonlarımı uzun süre tutmuyorum. İlk direnç bölgesinde pozisyonu kapatmak veya %70 oranında kapatıp kalan miktarı stoplu taşıyorum. En azından market şartları biraz daha olgunlaşana kadar bu şekilde devam edeceğimi yazmıştım. Nitekim ADA grafiğimizde bu şekilde hareket etmemizin faydasını gördük.

Cardano ADA Yorum

Grafiğimizde son dip seviyelerini birleştirerek bir yükselen trend çizebiliriz. Fakat burada çizeceğimiz trend için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Fiyatın buradan alacağı tepkiyi izlemek şu an için daha sağlıklı olacaktır. Burada çizilecek trend için dip 1.49 dolar seviyesidir. Şu an bulunduğu yerden tepki alması durumunda direnç bölgesini tekrar test edebilir. 1.49 dolar seviyesini kaybetmesi durumunda yatay destek bölgemize kadar gerileme görebiliriz. Destek bölgesinden işleme girecekler için 1.4 dolar altında dikkatli olmakta fayda var.

ADA için teknik değerlendirmelerim şu an için bu kadar. İlerleyen günlerde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version