Muhabbit

Cardano ADA Fiyat Analizi 19.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Cardano’yu inceliyoruz. Cardano grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

cardano ada fiyat analizi 1

ada fiyat analizi

Herkese selamlar ben CryptoTepe bugünkü analiz yazımızda markette yaşanan genel düşüş sonrası CARDANO yani ADA’yı inceleyeceğiz. Yaşanan güçlü dump sonrası birçok paritede olduğu gibi ADA / USDT paritesi de güçlü düşüş yaşadı, gelin şimdi cuma günü incelediğimiz ADA fiyat analizinin son durumuna bakalım.

Cardano ADA fiyat grafiği 19.05.2021. Günlük grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Her zaman olduğu gibi grafikte mor belirttiğim alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmakta ve grafiğimizde yeşil trend çizgimiz bulunmaktadır.

08.05.2021 tarihli ADA fiyat analizi yazımızda bir kanal oluşumuna dikkat çekmiştik oluşan kanal çalıştı ve hedefine 14.05.2021 tarihinde yazdığım ADA fiyat analizinde geldiğini ve durumun buradan sonra kâr realize edilmesi, bizim için en mantıklısı olduğuna değindik. ADA/BTC grafiği istediğimiz direnç bölgesini de geçerek 5.000 satoshi seviyesindeki direnç bölgesine kadar yükseldi. Bu yükseliş ADA/USDT paritesine de bir miktar daha yükselişi beraberinde getirdi.

ADA Grafiğinde Son Durum

Gelelim ADA grafiğimizin son dump sonrası durumuna;

BTC’de yaşanan dump sonrası güçlü dirençleri ve ara dirençlerini hızlıca kıran ADA bir günde %50 değer kaybederek 1 dolar seviyesindeki destek bölgemize kadar geriledi. 1 dolar ayrıca psikolojik bir destek görevi de görmektedir. Bu nedenle buranın kırılmaması şu an için oldukça önem teşkil etmektedir.

ADA’yı 2 dolar seviyesinden sattıktan sonra tekrar nasıl alabiliriz ve hedefler ve stop noktamız neresi olabilir bu konuda bilgilendirme yapmak gerekirse günlük kapanışı beklemek bu durumda daha mantıklı olacaktır.

Günlük kapanışın 1.5 dolar üstünde yapmasıyla destek bölgemizden alıp altında stoplu şekilde hareket edilebilir. 1.5 dolar altında günlük kapanış yapması durumunda güçlü desteğimize uzak olduğu için risk teşkil edebilir. Ara destek ve direnç bölgelerini belirttiğim grafiğimizi de aşağıya bırakıyorum. Bu destek ve direnç bölgelerimize göre hedefleri ayarlayabiliriz.

Cardano ADA fiyat grafiği 19.05.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

ADA grafiğimiz için söyleyeceklerim bu kadar her zaman olduğu gibi gelişmeler olduğu takdirde güncellemesini yapacağım.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version