Muhabbit

Cardano ADA Fiyat Analizi 27.01.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Cardano’yu inceliyoruz. Cardano grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

cardano ada fiyat analizi 1

ada fiyat analizi

Herkese iyi akşamlar, bu akşamki fiyat analizi yazımda Cardano grafiğini inceleyeceğim. ADA güçlü bir desteğine gelmiş durumda bu yüzden bu yazıda ona yer vermek istedim. Lafı fazla uzatmadan analiz kısmımıza geçelim.

ADA Fiyat 27 Ocak 2022

Cardano fiyatı 1 dolardaki güçlü destek bölgesine geldi. Aslında gelmekle kalmadı 1 dolar bölgesinin altına da sarktı. Yazıyı hazırladığım sırada 1,06 dolar seviyesinden işlem görmekte.

ADA Grafik 27 Ocak 2022

Cardano ADA fiyat grafiği 27.01.2022. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında işlem gören ADA/USDT paritesine ait fiyat verileri. Grafik 2 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

ADA Analiz 27 Ocak 2022

Grafikteki yeşil bölgeler ADA için takp ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Ancak bunlardan en önemlisi (şu an için) tabi ki 1 dolar bölgesi. Burası hem güçlü bir fraktal destek bölgesi hem de bir psikolojik bölge. Aşağıdaki grafikte bu bölgenin önceden nasıl çalıştığını görebilirsiniz.

Cardano ADA fiyat grafiği 27.01.2022. 6 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Bu kadar sağlam bir destek olduğu için haliyle bir tepki almasını umuyorum. Ek olarak 2 saatlik grafikte (ilk grafik) bir yükselen trend olduğunu görmekteyiz. Şimdilik fiyatın bu trende 3 testi bulunmakta. Kısa vadeli işlemler için bu trendi takip edeceğim.

ADA Yorum 27 Ocak 2022

ADA uzun süre sonra tekrar 1 dolar desteğine geldiğini görmekteyiz. Fiyat buradan net bir tepki almamış henüz ancak fiyat üzerinde tutunmaya devam ediyor. Buradan düzgün bir tepki alırsa bir süreliğine yeşil mumlar görmeyi umuyorum. Diğer yandan bu destek kırılırsa oldukça güçlü bir direnç bölgesi olarak karşımıza çıkacaktır.

Bu analize TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ADA/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version