Muhabbit

Cardano ADA Fiyat Analizi 28.05.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Cardano’yu inceliyoruz. Cardano grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Herkese iyi akşamlar, bu akşamki fiyat analizi yazımda Cardano (ADA) fiyat grafiğini inceleyeceğim. Kripto para piyasası Nisan ayının başından beri değer kaybetmeye devam ediyordu. Artık gözler bir dönüş göstergesi aramaya başladı. Bu yazıda biz de ADA grafiğinde dönüş göstergeleri var mı buna bakacağız.

ADA Fiyat 28 Mayıs 2022

Mayıs ayının ortasında 0,60 dolar bölgesini test eden ADA maalesef ki burayı kıramadı ve değer kaybetmeye başladı. Yazıyı hazırladığım sırada 0,46 dolar bölgesinden işlem görüyor.

ADA Grafik 28 Mayıs 2022

Cardano ADA fiyat grafiği 28.05.2022. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında listeli Cardano/Tether (ADA/USDT) paritesine ait fiyat verileri. Grafik 2 saatlik zaman diliminedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

ADA Analiz 28 Mayıs 2022

Grafikteki yeşil bölgeler ADA grafiğinde takip ettiğim kısa/orta vadeli destek/direnç bölgelerini göstermektedir. Bir zamanlar 1 dolar bölgesini konuşuyorduk ama bugün daha düşük destek ve dirençleri konuşacağız.

Mayıs ayı başındaki düşüşten sonra fiyat 0,60 dolar bölgesindeki direncini birkaç defa test etmişti. Bu testler sırasında burayı kırabilseydi muhtemelen şu an daha yüksek fiyatları konuşuyor olurduk. Ama maalesef ki fiyat burayı kıramadı ve düşüş yaşamaya başladı. Şu anda da 0,45 dolar bölgesindeki küçük zaman dilimindeki bir destekte tutunmuş durumda.

Şu an ADA için genel durumu özetleyecek olursam, henüz görebildiğim bir dönüş formasyonu yok. Orta vadede rahatlayabilmesi için 0,60 dolar direncinin halen oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Kısa vadedeki dirençleri ise 0,50 ve 0,55 dolar bölgeleri.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ADA/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version