Muhabbit

Cardano ADA Fiyat Analizi 15.12.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Cardano’yu inceliyoruz. Cardano grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

cardano ada fiyat analizi 1

ada fiyat analizi

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Cardano yani ADA’yı inceleyeceğim. Cardano grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri değerlendireceğiz. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıkları altında detaylı incelememize geçelim.

ADA Fiyat 15 Aralık 2021

Aralık ayının ortasında fiyat performansını inceleyelim. Aralık ayı içerisinde %22 oranında değer kaybeden ADA, şu an 1.21 dolar seviyesinde işlem görmekte.

ADA Grafik 15 Aralık 2021

Cardano ADA fiyat grafiği 15.12.2021. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

TradingView kullanılarak hazırlanan grafiğimiz 2 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğimizde Binance borsasının sağladığı ADA/USDT paritesi kullanılmıştır. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

ADA Analiz 15 Aralık 2021

ADA grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini mor alanlar ile belirttim. Grafik üzerinde görüldüğü gibi ADA destek üzerinde bulunmakta. 1.2 dolar seviyesinde bulunan destek seviyesinin oldukça iyi çalıştığını söyleyebiliriz. Ancak destek bölgesinden alınan tepkilere baktığımız zaman tepkilerin giderek azaldığını görüyoruz. Bu seviyede bulunan alıcıların azalması, desteğin zayıfladığını gösterir. Bu nedenle 1.2 dolar destek seviyesini kullanarak yeni pozisyon açmak riskli olacaktır. Destek bölgesinin kaybedilmesi durumunda 1 dolar seviyesi en güvenli destek olacaktır. Umarım destek seviyemiz kaybedilmez ve son tepe bölgesi aşılabilir.

ADA Yorum 15 Aralık 2021

Analiz kısmında belirttiğim gibi destek bölgesinden aldığı tepkilerin zayıflaması olumlu bir durum değil. Bu nedenle son tepe bölgesine alarm kurarak ADA grafiğini takip ediyor olacağım. Son tepe bölgesinin aşılması durumunda destek seviyelerine alım emri vererek pozisyon açmak düşünülebilir.

Cardano grafiğimiz için teknik değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca Tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version