Muhabbit

Cardano ADA Fiyat Analizi 18.09.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Cardano’yu inceliyoruz. Cardano grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

cardano ada fiyat analizi 1

ada fiyat analizi

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Cardano yani ADA’yı inceleyeceğim. Son ADA fiyat analizimizi yaklaşık 15 gün önce incelemiştik. Grafiğimizde yaşanan gelişmeler nedeniyle grafiğimizi güncelleyeceğiz. Sizleri fazla bekletmeden ADA fiyat analizimizi incelemeye başlayalım.

ADA Fiyat 18 Eylül 2021

Geçtiğimiz günlerde 3 dolar seviyesine kadar yükselen ADA şu an 2.37 dolar seviyesinde işlem görüyor. ADA bu hafta 2.3-2.59 dolar aralığında işlem görmekte ve yarın haftalık mum kapanışı olacağını hatırlatmak isterim.

ADA Grafik 18 Eylül 2021

Cardano ADA fiyat grafiği 18.09.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Ayrıca Tradingview aracılığıyla hazırlanmıştır. Grafiğimizde sadece bir destek ve bir direnç bölgemiz belirtilmiştir. Grafiğimizin alt kısmında ise RSI (Relative Strength Index) bulunmaktadır.

ADA Analiz 18 Eylül 2021

Mor alanlar her zaman olduğu gibi destek ve direnç bölgelerini belirtmektedir. 2 Eylül tarihli ADA fiyat analizimizde detaylı şekilde incelemiştik. İncelememizde 2.7 dolar seviyesinin altında riskli olacağını belirtmiştim. 2.7 dolar seviyesinin altına düşmesiyle 2 dolar seviyesine kadar geriledi. 2 Eylül tarihli fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz. ADA grafiğimiz hakkındaki güncel görüşlerimi ve teknik incelememi yorum kısmında aktaracağım.

ADA Yorum 18 Eylül 2021

2.2 dolar seviyesi şu an için oldukça önem teşkil etmekte. Bu seviyenin kaybedilmesi tekrar 2 dolar seviyesine götürebilir. Destek bölgemizin yakın olması nedeniyle trade fırsatı sunabilir. Bu nedenle yakından takip ediyor olacağım. Destek bölgemizden açılan pozisyonların %3 stop mesafesi olması nedeniyle daha az riskli olacaktır. Grafik üzerinde alarm kurarak ani hareketleri yakalayabilirsiniz. Şu an için takip ettiğim seviyeler bu şekilde, umarım destek bölgemizin altına düşmez ve dirençleri hedefler.

ADA grafiğimiz için teknik değerlendirmelerim bu şekildeydi. İlerleyen günlerde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca Tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version