Muhabbit

Cardano ADA Fiyat Analizi 22.03.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Cardano’yu inceliyoruz. Cardano grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

cardano ada fiyat analizi 1

ada fiyat analizi

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Cardano yani ADA’yı inceleyeceğim. Geçtiğimiz günlerde incelediğim ADA grafiğini güncelleyeceğim. Ayrıca grafikte yaşanan gelişmeleri teknik açıdan değerlendireceğim. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıklarına geçelim.

ADA Fiyat 22 Mart 2022

1 dolar seviyesine tekrar yaklaşan Cardano şu an 0,97 dolar seviyesinde işlem görmekte. Fiyat açısından yükseliş yönlü bir formasyon oluşan grafiğimizi aşağıda paylaşacağım. Umarım formasyon hedefine ulaşır ve fiyat grafiğine olumlu yansır.

ADA Grafik 22 Mart 2022

Cardano ADA fiyat grafiği 22.03.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafikte kullanılan veriler Binance borsasının sağladığı ADA/USDT paritesine aittir. Grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir ve grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır. Grafik üzerinde destek ve direnç bölgelerinin dışında Adam-Eve formasyonunu belirtmek için beyaz çizgiler kullanılmıştır. Ayrıca Adam-Eve formasyonunun hedef bölgesini belirlemek için yeşil çizgiler kullanılmıştır.

ADA Analiz 22 Mart 2022

Destek ve direnç bölgelerimiz her zaman olduğu gibi mor alanlardır. 1 Dolar direnç seviyemiz henüz aşılmış değil. Direnç bölgemiz aynı zamanda Adam-Eve formasyonunun neckline seviyesi olarak karşımızda durmakta. Bu nedenle oldukça önemli bir direnç bölgesi. 1 dolar seviyesinin aşılması durumunda Adam-Eve formasyonu aktif olacak ve (h) boyu kadar yükseliş beklentim olacaktır. Umarım ADA yatırımcılarını üzmez ve yükselişine başlar.

ADA Yorum 22 Mart 2022

Cardano ADA fiyat grafiği 22.03.2022. 1 günlük grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

13 Mart 2022 tarihinde hazırladığım ADA fiyat analizinde düşen trend çizgisine vurgu yapmıştım. Bugün yaşanan yükseliş ile birlikte düşen trend çizgisinin üzerine çıkıldı. Fakat Cardano direnç bölgesinin altında işlem görmekte. Bu nedenle ADA grafiğimiz yakından takip edilmeli.

Cardano grafiğimiz için teknik değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ADA/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version