Muhabbit

Cardano ADA Fiyat Analizi 26.10.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Cardano’yu inceliyoruz. Cardano grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Cardano yani ADA’yı inceleyeceğim. ADA grafiğini geçtiğimiz günlerde teknik açıdan değerlendirmiştik. Grafiğimizin son durumunu ve güncel halini ele alalım.

ADA Fiyat 26 Ekim 2022

Alçalan kanal yapısını yukarı yönlü kıran ADA, şu an 0,4017 dolar seviyesinde işlem görmekte.

ADA Grafik 26 Ekim 2022

Cardano ADA fiyat grafiği 26.10.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasının ADA/USDT paritesini kullanarak hazırladığım grafik, TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. 4 saatlik zaman diliminde inceleyeceğimiz grafiğin üzerinde destek, direnç ve alçalan kanal yapısı bulunmakta. Fiyatın, alçalan kanal yapısının alt ve üst çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri ile belirtilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

ADA Analiz 26 Ekim 2022

Grafik üzerinde bulunan mor alanlar destek ve direnç bölgelerini belirtmektedir. 0,4 dolar seviyesini aşan Cardano grafiği yakından takip edilebilir. 13 Ekim 2022 tarihinde hazırladığım ADA fiyat analizinde, alçalan kanal yapısının önemine vurgu yapmıştım. Alçalan kanal yapısının yukarı yönlü kırılmasıyla birlikte %12 oranında yükseliş gerçekleşmiş durumda.

Alçalan kanal yapısının kırılmasının ardından 0,4 dolar seviyesini aşan Cardano, kırdığı direnç seviyesini destek olarak kullanmakta. Bu seviyenin üzerinde işlem gördüğü sürece direnç bölgelerini hedefleyecektir. Mevcut pozisyonlar kâr ve risk satışı yaparak korunabilir. Umarım destek seviyesi kaybedilmez ve ivmeli yükseliş devam eder.

ADA Yorum 26 Ekim 2022

Grafiğimizde yaşanan gelişmeleri yakından takip etmek için önemli seviyelere alarm kurmak mantıklı olacaktır.

Cardano grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Ayrıca TradingView üzerinde ADA/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version