Muhabbit

Cardano ADA Fiyat Analizi 27.09.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Cardano’yu inceliyoruz. Cardano grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

cardano ada fiyat analizi 1

ada fiyat analizi

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Cardano yani ADA’yı inceleyeceğim. Sıklıkla güncellediğim Cardano fiyat grafiğini, destek ve direnç bölgelerini kullanarak detaylıca değerlendireceğim.

ADA Fiyat 27 Eylül 2022

Şu an güçlü destek bölgesinin üzerinde işlem gören Cardano, 0,4422 dolar seviyesinde bulunmakta.

ADA Grafik 27 Eylül 2022

Cardano ADA fiyat grafiği 27.09.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasının 4 saatlik zaman dilimini kullanarak hazırladığım grafik, ADA/USDT paritesine aittir. TradingView aracılığıyla hazırladığım grafiğin üzerinde destek ve direnç bölgeleri bulunmakta. Fiyatın, 0,43 dolar destek bölgesinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri ile belirtilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

ADA Analiz 27 Eylül 2022

Grafik üzeride mor alanlar ile belirtilen destek ve direnç bölgeleri oldukça iyi çalışmakta. Şu an güçlü destek seviyesi olan 0,43 dolar seviyesinin üzerinde bulunan ADA, yakından takip edilmeli. Fiyatın, 0,43 dolar seviyesinden aldığı tepkilere baktığımız zaman, alıcıların yoğunlukta olduğunu anlıyoruz. Destek bölgesine oldukça yakın olan ADA, bu seviyeden tepki alarak direnç bölgelerini test etmek isteyecektir.

Destek bölgesinden açılan işlemlerin hedef seviyesi direnç bölgeleri olacaktır. Zarar kesme seviyesi ise destek bölgesinin hemen altında olacak şekilde takip edilebilir.

ADA Yorum 27 Eylül 2022

Güçlü destek seviyesi olan 0,43 dolar bölgesinin kaybedilmesi durumunda, kırılan destek bölgesi artık direnç bölgesi olarak çalışacaktır. Bu nedenle destek seviyesinin altına alarm kurarak takip etmek oldukça önemli.

Cardano grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ADA/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version