Muhabbit

Cardano ADA Fiyat Analizi 14.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Cardano’yu inceliyoruz. Cardano grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

cardano ada fiyat analizi 1

ada fiyat analizi

Herkese selamlar ben CryptoTepe fiyat analizi yazımda bugün inceleyeceğim coin 6 gün önce incelediğimiz ve gelişmeleri sonucu tekrar incelemek istediğim CARDANO yani ADA’ yı inceleyeceğim.  Gelin şimdi ADA/USDT ve ADA/BTC pariteleri bize ne anlatıyor ona gecelim.

Cardano ADA fiyat grafiği 14.05.2021. Günlük grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Her zaman olduğu gibi grafikte mor belirttiğim alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmakta ve grafiğimiz de yeşil trend çizgimiz bulunmaktadır.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde incelediğimiz ADA grafiğinde düşen bir trend kırılmış ve yükselişine başlamıştı büyük zaman diliminde ise ADA/USDT grafiğine baktığımızda fiyatın yaklaşık iki buçuk ay boyunca 1 – 1.5 dolar seviyesinde sıkıştığını söylemiştik. Burada oluşan bir kanal yapısı gözümüze çarpıyordu, kanal üst bandının kırılması durumunda bir kanal boyu daha yükseliş gerçekleşmesini beklediğimizi söylemiştik. Bu yükseliş hedefine gelmiş görünüyor.

Gelelim ADA için bu noktadan sonra neler yapabileceğimize, bir kanal boyu yükselen ADA fiyatı bu seviyede akümüle olup yoluna devam etmek isteyebilir veya satıcıların baskısıyla fiyat aşağıya çekilebilir. Bizim yapmamız gereken yaklaşık %30 oranında bir yükseliş yakalamışken oluşacak bir yükseliş formasyonu görmeden işleme girmekte acele etmemek

ADA / USDT için söyleyeceklerim bu kadardı şimdi ADA / BTC paritesini inceleyelim.

ADA/BTC Paritesindeki Son Durum

Cardano/Bitcoin fiyat grafiği 14.05.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Şu an grafikteki destek ve direnç bölgeleri 2017-2018 yılları arasında ADA / BTC günlük grafiğine bakarak belirlediğimiz bölgelerdi, Bu destek ve dirençlerin şu an çok işimize yaradığını görebiliyoruz ADA / USDT paritesinde olduğu gibi ADA / BTC paritesi de direnç bölgemize gelmiş görünüyor. Bu seviyeden sonra oluşabilecek herhangi bir formasyon beklememiz gerekiyor.

Şimdilik ADA için söyleyeceklerim bu kadar, her zaman olduğu gibi duruma göre ilerde güncellemesini yapacağım.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version