Muhabbit

Cardano Ödeme Yöntemi Shopify’a Gelebilir!

Shopify’da blockchain esintileri!

yerel

Shopify mağazaları, yakında kullanıcılarına Cardano token ile ödeme yapmasına izin verebilir!

Avustralyalı bir geliştirici, tüm Shopify mağazalarının Cardano ağında çalışan ADA tokenleri ve diğer tokenler üzerinden işlem yapmasına olanak tanıyan bir Cardano uygulaması üzerindeki çalışmalarını neredeyse tamamladı. Proje, blockchaine fayda sağlamak isteyen Jeronimo Backes tarafından gönüllü olarak geliştiriliyor.

Bağımsız geliştirici, Cardano’yu finansal duygular beslediği için değil, aynı zamanda uygun bir şekilde ölçeklenebilen en kurumsal blockchain olarak gördüğü için seçtiğini söyledi:

Diğerlerinin aksine, bence Cardano uzun ömürlü bir şekilde geliştiriliyor. Cardano, Ethereum, EOS, Tron ve proof-of-concept yapısı kullanan diğer büyük ölçekli şirketler gibi değil.

Kod, geliştiricilerin katkılarına teşvik sağlamak adına açık kaynaklı bir şekilde yazılıyor. Ayrıca bu uygulama, mağazaların bir aracıya ihtiyaç duymadan ADA üzerinden ödeme almasına olanak sağlayacak.

Backes, uygulamayı kullanmak isteyen herhangi bir mağaza sahibinin, kullanabilecekleri ödeme uygulamaları arasından seçmesi gerektiğini belirtti. Uygulamanın yüklenmesinin hemen ardından, kullanıcılar mağazanın özel cüzdanına para gönderebilecekler. Ve bu ödemeler başka kimse tarafından görünmeyecek.

Shopify mağazaları, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) ve Dash (DASH) gibi kripto para birimlerinde işlem yapabilecek. Ancak işlemler Coinbase Commerce ve BitPay gibi aracılar ile kolaylaştırılabilecek.

Geçen ay Backes, Cardano’nun BIP 44 protokolünde bir sorun ile karşılaştı ve sıfırdan yeni bir cüzdan geliştirmek zorunda kaldı. Bu durum geliştirilme aşamasını en az iki ay geciktirdi.

Yeni geliştirilen cüdan sonunda eklentileri destekleyecek ve vergileri otomatik olarak hesaplama ve içinde tutulan ana fon havuzundan para ayırma gibi ekstra işlevler ekleyecek.

Kendi cüzdanını geliştirmek zorunda kalmak ile birlikte, Cardano ve Shopify entegrasyonu, beklentilere göre yıl sonuna kadar piyasaya sürülecek.

Backes, Cardano’nun Project Catalyst’ine bu projeyi gönderdi ve 200.000 $’lık teşvik fonunun bir kısmını almak için sıraya girmiş durumda.

Son Yazılar

Exit mobile version