Muhabbit

Cardano Vasil Hard Fork Yükseltmesi Gerçekleşti!

Blok zinciri Cardano’nun uzun süredir beklenen Vasil hard fork’u (ağ yülseltmesi) başarıyla tamamlandı.

Blok zinciri Cardano’nun uzun süredir beklenen Vasil hard fork’u (ağ yülseltmesi) başarıyla tamamlandı. Bildiğiniz üzere Cardano’nun bu yükseltmesinin aslında haziran ayının başında gerçekleşmesi gerekiyordu. Fakat yaşanan teknik sıkıntılar sebebiyle sürekli erteleniyordu. Merakla beklenen Vasil Hard Fork ise 22 Eylül 2022 Perşembe günü başarıyla tamamlanarak kullanıcılarını sevindirdi.

Söz konusu bu yükseltmeyle birlikte Cardano blockchain ağı performans ve yetenek geliştirmelerinin de kapılarını aralamış oldu.

Cardano’nun Vasil hard fork yükseltmesi sonrası Input Output konuyla ilişkili olarak şu açıklamalarda bulundu:

“Cardano Vasil hard fork yükseltmesi başarıyla gerçekleşti. Bu iş birliği içinde olduğumuzu sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Cardano Vasil Hard Fork Yükseltmesi Sonrası ADA Token Yükselişe Geçti!

Blok zinciri Cardano’nun vasil yükseltmesi geliştiriciler tarafından Cardano’nun bugüne kadar “denenmiş en kapsamlı yükseltme” olarak gösteriliyor. Yaşanan yükseltme sonrasında Cardano’nun yerel tokenı olan ADA ise son 24 saatte yaklaşık yüzde 4 seviyesinde artış göstererek 0,46 dolar seviyelerine yükseldi.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version