Muhabbit

Cash App Kullanıcıları Maaş Çekleriyle Bitcoin’e Yatırım Yapabilir!

Cash App, ABD’li müşteriler için aldıkları maaş çeklerinin bir kısmını otomatik olarak Bitcoin’e (BTC) yatırmalarını sağlayacak!

cash app maaş çek

cash app maaş çek

Perşembe günü (7 Nisan 2022) Miami’deki Bitcoin 2022 konferansında Cash App, ABD’li müşteriler için aldıkları maaş çeklerinin bir kısmını otomatik olarak Bitcoin’e (BTC) yatırmalarını sağlayacak yeni bir özelliği duyurdu.

Kurucusu Jack Dorsey olan ve eskiden Square olarak bilinen Block, Cash App ve Visa Cash Card kullanıcılarının “Bitcoin ile Öde” özelliğini ücretsiz olarak kullanmalarını sağlayacak.

Cash App’in kripto paralarla ilgili ürünlerden sorumlu başkanı Miles Suter, 7 Nisan 2022 Perşembe günü gelen yeni özelliğin detaylarını anlattı.

Kullanıcılar, uygulama üzerinden mevduatlarının belirli bir yüzdesini otomatik olarak Bitcoin’e dönüştürebilir. Gerekirse herhangi bir zamanda bu yüzdeyi de değiştirebilir.

Ek özellikler arasında, Cash App bakiyesine bağlı bir Visa banka kartından hızlı bir şekilde itibari para birimlerini BTC’ye dönüştürebilir.

Cash App, BTC Transferleri İçin Bitcoin Lightning Network’ü Kullanacak!

Cash App, BTC transferleri için Bitcoin Lightning Network’ü kullanacağını açıkladı. Bitcoin Lightning Network sayesinde kullanıcılar BTC işlemlerini daha hızlı şekilde yapabilir.

Lightning Network (LN), Bitcoin ağındaki işlemleri daha hızlı ve daha ucuz gerçekleştirmesi için tasarlanmış bir Layer-2 ölçekleme çözümüdür.

Lightning Network’ün önde gelen geliştiricisi Lightning Labs, daha hızlı ve daha ucuz bir şekilde Bitcoin ve stablecoin işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için bu hafta 70 milyon dolarlık B Serisi finansman turunu başarıyla tamamladı.

Bitcoin konferansında yapılan duyurunun ardından, tenis şampiyonu Serena Williams, NFL’den Odell Beckham Jr. ve Aaron Rodgers, Bitcoin hakkında konuştu. Hem Rodgers hem de Beckham Jr., Cash App ile ortaklık kuran ve geçen yıl maaşlarının bir kısmını Bitcoin ile almayı kabul eden sporcular listesinde yer alıyor.

Serena Ventures adlı kendi yatırım şirketini kuran Williams, Bitcoin’in benimsenmesini ilerletmek için Cash App ile çalıştığını duyurdu. Son dokuz yıldır Bitcoin’e yatırım yaptığını açıklayan Williams, Web3 erişimini artırmak ve yatırım yapmak için hala öğrenilmesi gereken çok fazla şey olduğunu söyledi.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version