Muhabbit

Cash App Yeni Entegrasyonunu Duyurdu!

Cash App’ten büyük bir adım!

Bitcoin lightning network

Bitcoin lightning network

Eski ismiyle Square Inc.’in geliştirdiği ödeme hizmeti uygulaması Cash App, yaptığı yeni güncelleme ile Bitcoin Lightning Network entegrasyonunu duyurdu.

Cash App bu güncelleme ve entegrasyon sayesinde daha hızlı ve ucuz Bitcoin transferlerini kullanıcılarına sağlayacak.

Bildiğiniz gibi Cash App, eski Twitter CEO’su Jack Dorsey tarafından kurulan Square Inc. (yeni ismiyle Block) tarafından geliştirilen bir ödeme hizmeti çözümüdür.

Cash App’in Güncellemesi Büyük Yankı Uyandırdı!

Cash App’in bu güncellemesi, kripto para sektörüne ilgi duyan bazı kişiler tarafından Twitter’da heyacanla paylaşıldı.

Bildiğiniz gibi Bitcoin Lightning Network, Bitcoin işlemlerinin maliyetlerini düşürürken, ağın hızını olumlu bir şekilde etkileyen bir Layer 2 çözümüdür.

Bununla beraber geçtiğimiz aylarda Dorsey, Bitcoin ekosistemini geliştirmeye odaklanan bir Square iştirakı olan Spiral tarafından geliştirilen Lightning Development Kit ile ilgili bir videoda yer almıştı. LDK, Lightning Network’ün sağladığı geliştirmeleri Bitcoin cüzdanlarına ve hizmetlere entegre edebilen bir geliştirme kiti olarak öne çıkıyor.

Twitter’dan ayrılmadan önce Dorsey, Twitter ve BlueSky üzerinde başlatılan bahşiş servisi için Layer 2 protokollerini kullanma konusunda ilgi gösteriyordu.

Business of Apps’ten aldığımız veriler, Cash App’in ABD ve Birleşik Krallık’ta 36 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğunu da göstermekte.

Bununla birlikte Cash App geçtiğimiz dönemde kullanıcılarına BTC ve hisse senedi hediye etmelerini sağlayan yeni bir özelliği kullanıma sunmuştu.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version