Muhabbit

Casper (CSPR) Token Nedir? Opsiyonlu Satışlar Nedir?

CasperLabs’ın CoinList üzerinde listelenen token’ı Casper (CSPR) token nedir? Opsiyonlu satışlar nasıl oluyor?

casper

CasperLabs’ın CoinList üzerinde listelenen token’ı Casper (CSPR) token nedir? Opsiyonlu satışlar nasıl oluyor?

2018 yılı Ekim ayında piyasaya giriş yapan CasperLabs, birçok inovatif projede rol oynamıştır. Milyonlarca dolarlık fonlarla vizyonlarını gerçeğe dönüştürmeyi amaçlayan CasperLabs, son zamanlarda Casper token satışı ile yatırımcıların ilgisini çekmiştir.

CasperLabs zaman akışı

CASPER (CSPR) Token Opsiyonlu Satışları

CSPR token satışının bu kadar ilgi görmesinin altında yatan sebebin opsiyonlu satış modelleri olduğu düşünülmektedir. Peki nedir bu opsiyonlu satışlar?

Opsiyon sistemi

Opsiyon 1

Token satışının 23 Mart ve 28 Mart arasında olduğu Opsiyon 1’de alınan token’lar 12 ay boyunca kilitli kalıyor. Alım tarihinden tam 1,5 yıl sonra 2022 yılında alım satım yapılabiliyor. Minimum alım tutarı 100 dolar iken maksimum alım 1000 dolar olmakta. 800 milyon token, tanesi 0,015 dolardan satışa çıktı.

Opsiyon 2

Token satışının 25 Mart ve 28 Mart arasında olduğu Opsiyon 2’de alınan token’ların kilit süresi 6 ay. Eylül ayının 28’inden 6 ay sonra kilit kaldırılıyor. Minimum alım miktarı 50 bin dolar olan Opsiyon 2’de, maksimum alım limiti ise 250 bin dolar olmaktaydı. Satışı yapılan token sayısı ise 400 milyon. Satış fiyatı ise 0,02 dolar olmaktaydı.

Opsiyon 3

Satışlarının 26 Mart ve 28 Mart arasında olduğu Opsiyon 3’te kilit süresi 40 gün. Mayıs ayının başında token’ların kilitleri kalkıyor ve yatırımcılar dilediğince alım satım yapabiliyor. Diğer opsiyonlara göre daha kısa süreli kilit süresiyle birçok yatırımcının ilgisini çeken Opsiyon 3’te 400 milyon olarak satışa sürülen token’ların tanesi 0,03 dolar olmaktaydı.

Opsiyon 4

7 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilen Opsiyon 4’ten sadece topluluk üyeleri yararlandı. Katılanlar sisteme kaydolmuş, daha önce Opsiyon 1, 2 ve 3’e katılmış ancak alım yapamamış, KYC doğrulamasını başarıyla tamamlamış 15 bin topluluk üyesiydi. Kilit süresi Opsiyon 1 gibi 12 ay olan satışta token fiyatı 0,015 dolar olmaktaydı. 100 milyon token satışa sunuldu.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version