Muhabbit

Celsius Kurucusunun 10 Milyon Dolarlık İşlemi, Tepkilere Yol Açtı!

Celsius Kurucusu Alex Mashinsky, müşteri hesaplarını dondurmadan önce 10 milyon dolarlık çekim gerçekleştirdi!

celsius düşüş çıkış

celsius düşüş çıkış

Kripto para piyasasındaki düşüşlerden olumsuz etkilenen Celsius şirketi bildiğiniz üzere iflas bayraklarını çekmişti. Piyasada yaşanan büyük düşüşler sonrası ödeme yapmakta zorlanan platform, çekim işlemlerinin askıya alındığını kamuoyuna duyurmuştu. Kamuoyuna yansıyan yeni iddiaya göre ise Celsius Kurucusu, müşteri hesaplarını dondurmadan önce hesaplardan yaklaşık 10 milyon dolar değerinde kripto varlık çekti.

Çekilen 10 Milyon Dolarla Şirketin Vergi Borçlarının Ödendiği İddia Ediliyor!

Financial Times tarafından hazırlanan rapora göre Celsius Network Kurucusu ve eski CEO’su Alex Mashinsky hesapların dondurulmasından önce platform üzerinden 10 milyon dolarlık çekim gerçekleştirdi. Söz konusu bu parayla ise şirketin vergi borçlarının kapatıldığı iddia ediliyor.

Bildiğiniz üzere Celsius şirketi 1,7 milyon müşterisi ve yönetimi altındaki 25 milyar dolarlık varlığıyla popüler bir platform olarak biliniyordu. Fakat piyasalardaki düşüşlerle birlikte Celsius’un bilançosunda yaklaşık 2,85 milyar dolarlık boşluk oluşmuştu.

10 milyon dolarlık çekim iddiaları sonrası Mashinsky’nin sözcüsü ise belli açıklamalarda bulundu. Sözcü yapmış olduğu açıklamada, Mashinsky ve ailesinin platformda hala 44 milyon dolar değerinde kripto parası olduğunu ifade etti.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version