Muhabbit

Celsius Network, Dijital Varlık Saklama Şirketi GK8’i 115 Milyon Dolara Satın Aldı!

Celsius yeni gelişme ile birlikte, tek uçtan uca platforma sahip olacağını belirtti.

Celsius

Celsius

Kripto para kredi platformu Celsius, İsrail merkezli GK8’i 115 milyon dolara satın aldığını duyurdu.

GK8 kendini, bankalar için ”hepsi bir arada” bir saklama platformu olarak tanımlıyor ve bazı stake etme ve merkezi olmayan finans protokollerine ek olarak yüzlerce tokenı destekliyor. Firma, siber saldırıları azaltmak için güvenli bir kasa sağlıyor ve ürününe o kadar güveniyor ki, soğuk cüzdanını hackleyebilen herkes için 250.000 dolarlık bir Bitcoin ödülü vereceğini belirtiyor. 

Celsius tarafı konu ile ilgili olarak yaptığı bir açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“GK8’in satın alınmasıyla, Celsius artık gerçekten çevrim dışı bir soğuk kasayı, anahtarsız bir MPC ile sınırsız sayıda otomatik ortak imzalayıcıyı birleştiren bir platform özelliğine sahip olacak.”

Şirket ayrıca açıklamasında, Celsius’un bankalar ve finans kurumları için oluşturulmuş hepsi bir arada platform olma özelliği sağlamasının önünün açıldığını belirtti.

Celsius’un, son zamanlarda finansal düzenleyicilerin dikkatini çekmeye başladığı biliniyor. Hatırlanacağı üzere New Jersey Menkul Kıymetler Bürosu, Celsius‘a eylül ayında eyaletteki faaliyeti durdurmasını emretmişti. Bunun yanında Teksas, Alabama ve Kentucky eyalet düzenleyicileri de platforma benzer şekilde soruşturmalar başlatmıştı.

Ancak platform bu düzenleyici engellere rağmen büyüme geliştirmelere devam ediyor gibi görünüyor. Yapılan bu son satın alma ile birlikte şirket, WestCap liderliğinde geçtiğimiz ay gerçekleşen 400 milyon dolarlık bir finansman turundan sonra ikinci büyük hamleyi gerçekleştirmiş oldu. Son finansman turları ve satın almalar ile birlikte, Celsius’un değeri yaklaşık olarak 3 milyar dolara ulaştı.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version