Muhabbit

Celsius’un İflas Müzayedesi Son Aşamaya Geliyor: Fahrenheit Önde Gidiyor

Ross Kwasteniet, şu anda önde gelen teklif sahibinin Fahrenheit LLC olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz yıl iflas eden kripto kredi sağlayıcısı Celsius Network‘ün avukatı Ross Kwasteniet, şirketin varlıkları için açık artırma sürecinin sonuna yaklaşıldığını söyledi.

Ross Kwasteniet, şu anda önde gelen teklif sahibinin Fahrenheit LLC olduğunu belirtti. Fahrenheit LLC, blockchain tabanlı risk sermayesi şirketi Arrington Capital‘in de dahil olduğu bir konsorsiyumdur.

Celsius‘un avukatı Ross Kwasteniet, açık artırmanın beklenenden daha uzun sürdüğünü ancak son derece rekabetçi olduğunu ifade etti. İlk teklif verenlerden olan dijital varlık yatırım şirketi NovaWulf LLC‘nin teklifinden çok daha yüksek teklifler geldiğini belirtti.

New Jersey merkezli Celsius, geçtiğimiz yıl temmuz ayında Bölüm 11 koruması talebinde bulunmuş ve Terra LUNA çöküşünden etkilenerek iflas eden birkaç kripto kredi sağlayıcısından biri olmuştu. Celsius, o dönemde 1.7 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya ve 100 doların üzerinde hesap bakiyesine sahip yaklaşık 300.000 aktif kullanıcıya sahip olduğunu belirtmişti.

Celsius, kripto kredi ve bitcoin madenciliği işlerini iflastan kurtaracak bir alıcı bulmak amacıyla 22 Nisan’da bir açık artırma başlattı. Şirket başlangıçta NovaWulf’un teklifini kabul etmeyi planlıyordu. Ancak Fahrenheit ve Winklevoss’un sahibi olduğu Gemini Trust ile ilişkili bir holding şirketi olan Blockchain Recovery Investment Committee (BRIC) tarafından sunulan ek teklifleri incelemesi biraz zaman aldı.

İlginizi çekebilir: Lido Finance V2 Yükseltmesi Tamamlandı, Celsius 780 Milyon Dolarlık stETH Çekti!

Celsius, iflas müzayedesinde sona yaklaştı

Celsius’un, şirketin kredi işini ve bitcoin madenciliği işini sürdürme imkanı sunan Fahrenheit ve NovaWulf teklifleri arasında seçim yapmayı planladığını belirten Kwasteniet, son teklifler için bir süre sınırı belirlemediklerini, ancak açık artırmayı bir hafta içinde sonlandırmayı düşündüklerini belirtti.

BRIC’in teklifi, sadece madencilik işini koruyacak şekilde olduğu için Fahrenheit ya da NovaWulf tekliflerinin düzenleyici onaylarını alamaması durumunda belki devreye girebileceği düşünülüyor.

Ross Kwasteniet, düzenleyici endişeler nedeniyle Binance US’in son anda satın almaktan vazgeçtiği kripto şirketi Voyager Digital’in kaderini Celsius’un yaşamasını beklemediğini söyledi. Kwasteniet, “Düzenleyici endişeleri her zaman göz önünde bulundurduk ancak her iki tarafın da işlemleri gerçekleştirebileceğine dair güvenimiz tam” dedi.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version