Muhabbit

Cem Yılmaz’ın “ERŞANKUNERİ 00” İsimli NFT’si, Yaklaşık 160 Bin TL’ye Satıldı!

Muhabbit.com’un kurucusu Aytunç Yıldızlı (Squanch) Cem Yılmaz’ın NFT’sini satın aldı.

Erşan kuneri Squanch

Erşan kuneri Squanch

Ünlü komedyen Cem Yılmaz tarafından satışa sunulan “ERŞANKUNERİ 00” isimli NFT, 4 Ethereum (yaklaşık 160.000 TL) karşılığında alıcı buldu.

NFT pazar yeri Opensea üzerinden satışa sunulan NFT, kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden ve aynı zamanda Muhabbit’in kurucusu olan Aytunç YILDIZLI, namıdiğer Squanch tarafından satın alındı.

Hatırlanacağı üzere kısa süre önce yaptığı açıklama ile kripto para sektörüne NFT satışı ile giriş yaptığını belirten Cem Yılmaz, Opensea üzerinden birden fazla NFT satışı gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda NFT’lerini alanlara ayrıcalıklar sunacağını belirten komedyen, şu ifadelere yer vermişti:

“NFT olarak sunduğum bu ikonlardan herhangi birine sahip olan arkadaşlar ne zaman, nerede isterlerse gösterilerime 2 kişilik davetiye kazanmıştır.”

Hatta son olarak Cem Yılmaz, yeni çıkacak olan dizisi Erşan Kuneri için de bir NFT koleksiyonu oluşturdu. Diziye özel oluşturduğu NFT’si olan Erşan Kuneri 00’ı satın alan kişi ve yanında getireceği 3 kişi ile birlikte kendi ofisinde beraber diziyi izleyeceğini belirten Yılmaz, sosyal medyada oldukça gündem olmuştu.

Satın almanın ardından Twitter’da paylaşım yapan Cem Yılmaz, teşekkür ederek “Squanch” ile iletişime geçeceğini açıkladı.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version