Muhabbit

Chainalysis Dapper Labs ile Anlaştı! NFT’ler Takip Edilecek!

Yapılan yeni ortaklık duyurusu ile birlikte popüler NFT çözümleri ortaya koyan Dapper Labs ve blockchain veri analiz şirketi Chainalysis birlikte çalışacak.

DApper LAbs

DApper LAbs

Chainalysis, yapılan yeni ortaklık duyurusu ile birlikte popüler NFT çözümleri ortaya koyan Dapper Labs ile blockchain veri analiz şirketi Chainalysis birlikte çalışacak.

NBA Top Shot platformunu ortaya koyan Dapper Labs, veri analiz şirketi ile birlikte çalışarak, NFT transferlerinin daha detaylı incelenmesine yardım edecek. Bu sayede Dapper Labs düzenleyici kurumların beklentilerini karşılamayı planlıyor.

Chainalysis tarafından ortaya konan KYT (Know Your Transaction) çözümünü kullanacak olan şirket, bu sayede şüpheli işlemleri yakalamayı ve takip etmeyi hedefliyor.

NFT’lerin Önemi Arttı

Son dönemde artan NFT çözümleri ve projeleri ile birlikte gittikçe popülerleşen NFT’ler önemli bir ekonomiyi bünyesinde barındırıyor. Yüksek fiyatlara satılan NFT’ler ciddi bir ekonomi oluştururken, düzenleyici kurumların da dikkatini çekmeye başlamış durumda.

Geçtiğimiz günlerde yeni bir duyuru daha gerçekleştiren Dapper Labs, ABD Futbol Ligi (NFL) için de yeni bir NFT koleksiyonu ortaya koymayı planlıyor. 2022 yılının ilk aylarında başlatılması planlanan projede takımlar ve oyuncuların bulunacağı da belirtildi.

Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version