Muhabbit

Chainalysis’ten Yeni Pazar Hareketi Geliyor!

Yeni ortaklıklar sayesinde Chainalysis, Asya-Pasifik pazarına açılmayı hedefliyor.

chainalysis

Blockchain analiz şirketi Chainalysis, dünya çapındaki altyapı sağlayıcılarıyla çalışmak için yeni bir ortaklık programı başlattığını duyurdu.

2014 yılında kurulan Chainalysis; bankalar, kripto para şirketleri  ve hükümetler için fon akışını takip etme ve yasal düzenlemelere uyum gösterme gibi alanlarda çözümler üretiyor.

Chainalysis, fon akışını takip ettiği sistemi üzerindeki çalmalarını hızlandırmak ve geliştirmek amacıyla farklı hizmet sağlayıcılarıla bir araya geldi. Bu hizmet sağlayıcılar arasında ise uyumluluk yazılımı sağlayıcıları, kripto para cüzdan sağlayıcıları gibi şirketler bulunmakta.

Sağlanacak işbirliklerinin Chainalysis’e daha fazla ve daha doğru bir bilgi akışı noktasında büyük fayda sağlayacağı bilgisi paylaşılırken, ek olarak yeni pazarlarda hizmetlerin tanıtımı ve dağıtımı için çalışmaların başlatılacağı belirtildi.

Yeni ortaklık programımız ile birlikte kripto ekosisteminin etkinliğini, en doğru şekilde anlama ve analiz etme çalışmalarımızı bir adım daha ileriye taşıyacağız.

Ulaşmaya çalıştıkları yeni pazarlara örnek olarak Asya-Pasifik hattını gösteren Chainalysis, farklı pazar hedeflerinin bulunduğunu da belirtmekte.

Yeni Ortaklar Arasında Siber Güvenlik Şirketi De Var

Singapur merkezli bir siber güvenlik şirketi olan M.Tech de Chainalysis’in yeni ortakları arasında bulunmakta. Şirketin CFO’su Rayson Lim’e göre Asya-Pasifik bölgesindeki hükümetler kripto para işlem faaliyetlerini izlemek için, farklı yazılımlara ihtiyaç duymakta.

Chainalysis ise genişleme politikası ile birlikte bu hükümetlere yazılımlarını ve çözümlerini ulaştırmayı amaçlamakta.

Asya-Pasifik pazarında hükümetlerden gelen talep ciddi derecede artmış durumda. Bizler de talebi karşılamak için gerekli adımları attık.

Son Yazılar

Exit mobile version