Muhabbit

Chainlink LINK Fiyat Analizi 01.11.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink’i inceliyoruz. Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

LİNK Fiyat Analizi 2-doğru

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Chainlink yani LINK inceleyeceğim. Chainlink grafiğini incelediğim zaman sizlerle paylaşabileceğim önemli noktalar olduğunu fark ettim. Beklediğimiz şekilde hareket etmesi durumunda risk ödül oranı yüksek bir setup kurabiliriz. Sizleri çok bekletmeden fiyat analizi yazımıza geçelim.

Geride bıraktığımız Ekim ayında en düşük değeri ile en yüksek değeri arasında %45 gibi bir oran bulunmakta. Kasım ayı mum açılışı 30 dolar seviyesinde gerçekleşti ve şu an 31 dolar seviyesinde işlem görmekte.

LINK Grafik 1 Kasım 2021

Chainlink LINK fiyat grafiği 01.11.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasının LINK/USDT paritesi kullanılarak hazırlanan grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafik üzerinde bir adet yükselen yeşil trend çizgisi bulunmaktadır. Yükselen trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir. Grafiğimizin alt kısmında ise RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

LINK Analiz 1 Kasım 2021

LINK grafiğimizde takip ettiğim destek ve direnç bölgeleri mor alanlar ile belirtilmiştir. 22 Ekim tarihli LINK fiyat analizimizde 28 dolar destek bölgesine gelmesini değerlendirmiştik. Bu bölgeden tepki alması sonucu %20 oranında değer kazanarak 34 dolar seviyesine kadar yükseldi. 22 Ekim tarihli Chainlink fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Grafiğimizi değerlendiren okurlarımızı tebrik ederim.

Grafiğimizin güncel durumuna bakacak olursak oldukça güzel bir yükselen trend çizgisi bulunmakta. Yükselen trend çizgisi ile 28 dolar destek bölgemizin kesişimi güvenli alım fırsatı verebilir. Bu bölgede açılacak pozisyonların stop mesafesi yakın olacağından risk oranı düşük olacaktır. Bu nedenle alarm kurarak yakından takip etmek mantıklı olacaktır.

LINK Yorum 1 Kasım 2021

Analiz kısmında belirttiğim gibi 28 dolar seviyesini yakından takip ediyor olacağım. Bildiğiniz gibi geçmiş fiyat analizlerimizde 28 dolar seviyesini kaç defa kullandık. Umarım buradaki alıcıları toplamak için bir fiyat hareketi gerçekleşir.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version