Muhabbit

Chainlink LINK Fiyat Analizi 12.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink’i inceliyoruz. Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

LİNK Fiyat Analizi 2-doğru

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Chainlink yani LINK inceleyeceğim. LINK grafiğindeki olası hareketleri ve teknik göstergeleri inceleyeceğim yazımda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Ayrıca son fiyat analizimizden sonra yaşanan gelişmeleri yorumlayacağız.

LINK Fiyat 12 Ekim 2021

İçinde bulunduğumuz haftanın mum açılışını 25.5 dolar seviyesinde gerçekleştirdi. 25 dolar seviyesini kaybeden Chainlink şu an 24.5 dolar seviyesinde işlem görmekte.

LINK Grafik 12 Ekim 2021

Chainlink LINK fiyat grafiği 12.10.2021. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 2 saatlik zaman dilimindedir. Tradingview aracılığıyla hazırlanan grafiğimizdeki veriler Binance borsasının LINK/USDT verileri kullanılarak hazırlanmıştır. Grafiğimiz üzerinde bulunan beyaz ok işaretleri, 28 dolar seviyesinden alınan tepkileri göstermektedir.

Grafiğimizde bulunan mor alanlar destek ve direnç bölgelerimizi belirtmektedir. Son Chainlink fiyat analizimde 28 dolar direnç bölgesi altında işlem görmesi nedeniyle dikkatli olunmalı şeklinde yorum yapmıştım. 28 dolar direnç bölgesinden birçok defa red aldı ve %15 oranında düşüş gerçekleştirdi. Şu anki durumuna baktığımız zaman destek bölgesinin ihlal edildiğini görüyoruz. Bu nedenle şu an bulunduğumuz bölgeden pozisyon aramak riskli olacaktır. Tekrar bir satış baskısının gerçekleşmesi durumunda 21 dolar destek bölgesine kadar gerilemesi muhtemel. Fırsatları yakından takip etmek için grafik üzerine alarm kurabilirsiniz.

LINK Yorum 12 Ekim 2021

Analiz kısmında belirttiğim gibi bulunduğumuz destek bölgesi pek güvenli görünmüyor. Bu nedenle pozisyon açmak için hızlı davranmak zarara uğratabilir. 28 dolar bölgesi güçlü bir direnç olarak önümüzde durmaya devam ediyor. Bu nedenle 28 dolar direnç bölgesinin kırılması durumunda işlem açılabilir. Diğer yandan 21 dolar destek bölgemizde pozisyon fırsatı verebilir.

LINK grafiğimiz için teknik değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version