Muhabbit

Chainlink LINK Fiyat Analizi 21.12.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink’i inceliyoruz. Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

LİNK Fiyat Analizi 2-doğru

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Chainlink yani LINK inceleyeceğim. Geçtiğimiz hafta incelediğimiz Chainlink grafiğinde oluşan gelişmeleri ele alacağız. Ayrıca grafiğimizin güncel durumunu değerlendirerek olası fırsatları yakalamaya çalışacağız. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat kısmına geçelim.

LINK Fiyat 21 Aralık 2021

Aralık ayının başında 20 dolar seviyesini kaybeden LINK, tekrar 20 dolar seviyesinin üstüne çıkmak için direnç bölgesini zorlamaya devam ediyor. Şu an 19.03 dolar seviyesinde işlem gören LINK için detaylı teknik incelememiz analiz kısmında olacaktır.

LINK Grafik 21 Aralık 2021

Chainlink LINK fiyat grafiği 21.12.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasının LINK/USDT paritesi kullanılarak hazırlanan grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Son fiyat analizimizden hatırlayacağınız üzere, grafik üzerinde bir adet düşen trend çizgisi bulunmaktadır. Fiyatın düşen trend çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir. Ayrıca TradingView kullanılarak hazırlanan grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

LINK Analiz 21 Aralık 2021

Chainlink grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini mor alanlar ile belirttim. LINK grafiğinde dikkat etmemiz gereken en önemli nokta düşen trend çizgisi olmalı. 14 Aralık tarihli LINK fiyat analizimizde düşen trend çizgisinin önemine vurgu yapmıştım. 14 Aralık tarihli LINK fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Grafiğimize baktığımız zaman düşen trend çizgisinin 20 dolar direnç bölgesine yakın bir seviyeden kırıldığını görmekteyiz. Düşen trend kırılımı ardından direnç bölgesinden tepki alarak destek ve trend çizgisi kesişimine kadar bir düşüş yaşanmış. Trend çizgisinin altına düşmeyerek fiyatın korunması iyi bir durum olarak değerlendirilebilir. Şu anki duruma baktığımız zaman sıklıkla test edilen bir direnç bölgesi önümüzde durmakta. 20 dolar seviyesinin kısa sürede aşılması ve güçlü direnç bölgesinin güçlü bir destek bölgesi olarak çalışacağını umuyorum.

Yukarıda belirttiğim gibi 20 dolar seviyesini yakından takip ediyor olacağım. Bu seviyenin aşılması durumunda fiyatın üzerindeki baskının azalacağını düşünmekteyim.

Chainlink grafiği için teknik değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version