Muhabbit

Chainlink LINK Fiyat Analizi 22.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink’i inceliyoruz. Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

link Fiyat Analizi 3-1

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Chainlink yani LINK inceleyeceğim. Geçtiğimiz günlerde LINK grafiğini incelemiştik, yaşanan gelişmeler nedeniyle grafiğimizi güncelleyeceğim. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat, grafik, analiz ve yorum kısmına geçelim.

LINK Fiyat 22 Ekim 2021

Ekim ayı içerisinde en yüksek değerine bugün ulaşan LINK 30 dolar seviyesine kadar yükseldi. Şu an 28.4 dolar seviyesinde işlem görmekte.

LINK Grafik 22 Ekim 2021

Chainlink LINK fiyat grafiği 22.10.2021. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

2 saatlik zaman diliminde olan grafiğimiz Tradingview aracılığıyla hazırlanmıştır. Grafiğimizdeki veriler Binance borsasının ChainLink /TetherUS (LINK/USDT) paritesi kullanılarak hazırlanmıştır. Ayrıca grafik üzerindeki beyaz ok işaretleri 28 dolar seviyesinden alınan tepkileri belirtmektedir.

LINK Analiz 22 Ekim 2021

LINK grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini mor alanlar ile belirttim. LINK fiyat analizlerimde 28 dolar direnç bölgesinin öneminden sıklıkla bahsettim. 28 dolar direnç bölgesinin kırılmasıyla 30 dolar seviyesine kadar %8 oranında yükseliş gerçekleştirdi. 30 dolar seviyesi aynı zamanda psikolojik direnç bölgesi olarak önümüzde duruyor. Diğer yandan şu an bulunduğumuz destek bölgesinde güçlü alımlar oluşabilir. Bildiğiniz gibi kırılan güçlü direnç bölgelerinin, güçlü bir destek bölgesine dönüşme potansiyeli vardır. Umarım fiyat 28 dolar destek bölgesinin altına düşmez ve yatırımcılarını sevindirir.

Şu an bulunduğumuz bölgenin güçlü bir destek bölgesi olarak bizlere yardımcı olacağını düşünüyorum. Tepki alması durumunda tekrar 30 dolar seviyesini konuşabiliriz. 30 dolar direnç bölgesinin kırılması durumunda önümüzdeki bir diğer direnç bölgesini grafik üzerinde belirttim.

Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version