Muhabbit

Chainlink LINK Fiyat Analizi 27.12.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink’i inceliyoruz. Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

LİNK Fiyat Analizi 2-doğru

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Chainlink yani LINK inceleyeceğim. LINK grafiğinde aktif olan bir formasyona değineceğim. Oluşan formasyon hakkından bilgi vereceğim ve formasyon hedefini ele alacağım. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat analizi yazımıza geçelim.

LINK Fiyat 27 Aralık 2021

Aralık ayı başında 15.3 dolar seviyelerini gören LINK, tekrar 20 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başardı. Chainlink şu an 24.16 dolar seviyesinde işlem görmekte.

LINK Grafik 27 Aralık 2021

Chainlink LINK fiyat grafiği 27.12.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

4 saatlik zaman diliminde inceleyeceğimiz grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Grafiğimizde Binance borsasının sağladığı LINK/USDT paritesi kullanılmıştır. Grafik üzerinde bir adet düşen trend çizgisi ve fiyatın düşen trend çizgisinden aldığı tepkileri belirten beyaz ok işaretleri bulunmaktadır. Ayrıca grafik üzerinde oluşan ADAM-EVE formasyonu beyaz çizgiler yardımıyla belirtilmiştir.

LINK Analiz 27 Aralık 2021

Grafiğimizin sade ve anlaşılır olması için destek ve direnç bölgelerini grafik üzerine eklemedim. Destek ve direnç bölgelerini incelemek için 21 Aralık tarihli LINK fiyat analizimizi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Grafiğimize baktığımız zaman neckline seviyesi aşılmış bir ADA-EVE formasyonu görmekteyiz. ADAM-EVE formasyonunun aktif olmasıyla birlikte (h) boyu kadar yükseliş beklenir. Formasyon hedefimiz 30 dolar seviyesinde bulunmaktadır. Formasyonun hedefine ulaşması durumunda %25 oranında kâr olanağı sağlamış olacaktır. Umarım formasyon hedefine ulaşır ve LINK yatırımcılarını mutlu eder.

LINK grafiğimizi düşen trend çizgimiz kırılmadan önce takibimize almıştık. Düşen trend kırılımı sonrası retest bölgesinden alım yapanlar şu an %35 oranında kâr yakalamış durumdalar. Umarım analiz kısmında belirttiğim ADAM-EVE formasyonu hedefini ulaşır ve daha yüksek kâr oranları yakalarız.

Chainlink grafiği için teknik değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde LINK/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version