Muhabbit

Chainlink Grafiğinde Son Durum! Detaylı LINK Fiyat Analizi

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink’i inceliyoruz. Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

chainlink fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Chainlink yani LINK inceleyeceğim. Yakından takip ettiğimiz projelerden biri olan Chainlink grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde güncelliyoruz. 27 Aralık tarihli LINK fiyat analizimizden sonra yaşanan gelişmeleri ele alacağımız yazımızda detaylı fiyat analizi ve yorumu bulunacak. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıklarına geçelim.

LINK Fiyat 14 Ocak 2022

Yeni yıla 20 dolar seviyesinde merhaba diyen LINK, kısa süre içerisinde %40 değer kazanarak 28.7 dolar seviyesine kadar yükseldi. Chainlink grafiğimizin güncel fiyatına baktığımız zaman 24.8 dolar seviyesinde işlem görmekte.

LINK Grafik 14 Ocak 2022

Chainlink LINK fiyat grafiği 14.01.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

TradingView aracılığıyla hazırlanan grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafikte kullanılan veriler Binance borsasının sağladığı ChainLink/TetherUS (LINK/USDT) paritesine aittir. Destek, direnç ve yükselen trend çizgisinden oluşan grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır. Grafik üzerinde bulunan ok işaretleri, fiyatın yükselen trend çizgisinden aldığı tepkileri belirtmektedir.

LINK Analiz 14 Ocak 2022

Destek ve direnç bölgelerini grafik üzerindeki mor alanlar ile belirttim. Güncel Chainlink grafiğinde takip etmemiz gereken en önemli nokta yükselen trend çizgisi olacaktır. Yükselen trend çizgisine 5 temas bulunmakta. Bu veriye ve zamansal aralığa baktığımız zaman oldukça güvenilir bir trend olduğunu söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz saatlerde 25 dolar destek seviyesini kaybeden LINK, artık direnç bölgesine yakın seviyede işlem görmekte. Yeni pozisyon açmayı düşünen okurlarımız yükselen trend çizgisini yakından takip etmeli. Fiyatın, yükselen trend çizgisine gelmesi durumunda risk/ödül oranı yüksek işlemler açmak mümkün olacaktır. Yükselen trend çizgisinden açılan işlemlerin zarar kesme seviyesi trend çizgisinin altı olacaktır. Takip edilebilecek hedef bölgeleri ise fiyatın önündeki yatay direnç seviyeleridir.

Yukarıda detaylı şekilde fiyat grafiğini inceledik. Umarım Chainlink grafiğinde beklediğimiz senaryo gerçekleşir. LINK grafiğinde yaşanan ani fiyat hareketlerini yakalamak için alarm kurarak takip edebilirsiniz.

Chainlink grafiği için teknik değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde LINK/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version