Muhabbit

Chainlink LINK Fiyat Analizi 09.07.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink’i inceliyoruz. Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugünkü fiyat analizi yazımda Chainlink yani LINK inceleyeceğim. Daha önceki LINK fiyat analizlerimizde paralel kanal formasyonu oluşumundan bahsetmiştim. Kırılım oluştuğu için grafiğimizi güncelleyeceğim.

Binance LINK/USDT verilerine göre 2021 yılı içerisinde en düşük değeri 11 dolar, en yüksek değeri ise 53 dolar. Şu an 18.5 dolar seviyesinde işlem görmekte.

Chainlink LINK fiyat grafiği 09.07.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafikteki veriler Binance borsasının sağladığı LINK/USDT verileridir. Grafikte gördüğümüz beyaz ok işaretleri paralel kanal alt ve üst çizgisinden aldığı tepkileri göstermektedir.

Son LINK fiyat analizimde paralel kanal formasyonu olduğundan bahsetmiştim buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz. Kanal alt ve üst çizgisine toplamda 7 vuruş bulunmaktadır. Bu veriye bakacak olursak oldukça güvenilir bir yapıya sahip olduğunu anlayabiliriz. Aşağı yönlü kırılan LINK için teknik değerlendirmelerimi yorum kısmında anlatıyor olacağım.

Paralel kanal formasyonunun aşağı yönlü kırılması yatırımcısı için olumlu bir durum değildir. Formasyon gereği bir kanal boyu düşmesi beklenir. Bir önceki fiyat analizimde bahsettiğim gibi kırılım ile short açılabilir. Short pozisyonlar için hedef alınabilecek bölgeler destekler, kanal orta çizgisi ve son olarak kanal alt çizgisi olacaktır. Burada açılan short işlemler için tekrar kanal içine girmesi durumunda zarar kesilebilir. Formasyonun hedefe ulaşması sonucu kanal alt çizgisinden tepki alacağını düşünüyorum.

LINK/USDT paritesi için düşüncelerim bu şekildeydi, grafiğimizde gelişme olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version