Muhabbit

Chainlink LINK Fiyat Analizi 18.06.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink’i inceliyoruz. Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Chainlink Link Fiyat Analizi ilk versiyon

Herkese merhaba ben CryptoTepe. Bugünkü fiyat analizi yazımda Chainlink yani LINK‘i inceleyeceğim. Bildiğiniz gibi LINK grafiğimizi incelerken güzel kâr oranları yakaladık. Grafiğimizi tekrar güncelleyerek uygun giriş ve stop yeri arayacağız.

Chainlink LINK fiyat grafiği 18.06.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğimizde paralel kanal formasyonu bulunmaktadır. Yeşil bölge olarak belirttiğim paralel kanal oluşumu, kanal alt çizgisini ve üst çizgisine en az iki kez test ettiği için paralel kanal olarak kabul edilir. Ancak benim için 3-2 olmak üzere toplam 5 vuruş olması daha sağlıklı olmaktadır. LINK bu koşulları sağladığı için paralel kanal olarak inceliyoruz.

Bildiğiniz gibi link grafiğimizi paralel kanal içinde takip ediyoruz. 53 dolar seviyesinde paralel kanal üst çizgisinden tepki aldıktan sonra kanal alt çizgisine kadar düşüş yaşamıştı. 34 dolar seviyesinde bulunan kanal alt çizgisini ihlal ederek bir kanal boyu daha düşüş yaşadı ve 15 dolar seviyesinde alıcı buldu. Kanal içi hareketine devam eden LINK şu an 21 dolar bandında işlem görüyor.

Grafiğimizi yaklaşık bir aydır aynı şekilde takip ediyoruz. 2 kere yüksek kâr oranları yakaladık ve bizleri sevindirdi. Kanal alt çizgisinden işleme girenler için %32 oranında kâr oranı veren LINK, kanal alt çizgisine tekrar geri döndü. Kanal ihlali olmadığı sürece grafiğimi aynı şekilde takip ediyor olacağım, 20 dolar seviyesinin kaybedilmesi durumunda pozisyonlarda dikkatli olmakta fayda olacaktır.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version