Muhabbit

Chainlink LINK Fiyat Analizi 26.06.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink’i inceliyoruz. Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Chainlink Link Fiyat Analizi ilk versiyon

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugünkü fiyat analizi yazımda Chainlink yani LINK inceleyeceğim. Bildiğiniz gibi fiyat analizi serimizde LINK’i yakından takip ediyorum. Şimdi grafiğimizde yaşanan teknik gelişmeleri inceleyelim.

ATH(All Time High) seviyesi 53 dolar olan LINK, ATH seviyesinden yaklaşık %70 oranında kayıp yaşayarak 16.5 dolar seviyesinde işlem görmekte.

Chainlink LINK fiyat grafiği 26.06.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafikteki veriler Binance borsasının sağladığı LINK/USDT verileridir. Grafikte gördüğümüz beyaz ok işaretleri paralel kanal alt ve üst çizgisinden aldığı tepkileri göstermektedir.

Bildiğiniz gibi grafiğimizi paralel kanal formasyonu kullanarak takip ediyoruz. Fiyatın kanal alt ve üst çizgilerinden aldığı tepkilerden yararlanarak büyük kâr oranları yakalamıştık. Paralel kanal formasyonu anlatımı bir önceki LINK fiyat analizinde bulunmakta, buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Yeşil olarak belirttiğim paralel kanal yapısı kırıldıktan sonra, bir kanal boyu daha düşen LINK 15 dolar seviyesinden tepki alarak oluşan ikinci kanalın üst çizgisine kadar yükseldi. Kanal üst çizgisinden tepki aldı ve bu seviyeden sonra düşmeye başlayan LINK, kanal alt çizgisinden küçük tepkiler almış olsa da kanal ihlal edildi ve yapı bozuldu. Kanal ihlali yapmasının sonucu, şu an için %30 oranında bir düşüş. Bulunduğumuz bölgede 15 dolar psikolojik desteği bulunan LINK, bu seviyeyi kaybetmesi teknik olarak olumlu olmaz. Bu nedenle oluşacak formasyonları ve trend kırılımlarını yakından takip ediyor olacağım. Teknik olarak küçük zaman diliminde ikili dip oluşturma ihtimali bulunuyor, fakat bunu konuşmak için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Formasyonun oluşması durumunda neckline kırılımında işleme girilebilir. 

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version