Muhabbit

Chainlink LINK Fiyat Analizi 04.05.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink’i inceliyoruz. Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

chainlink fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda ChainLink yani LINK inceleyeceğim. ChainLink grafiğinde oluşan trend çizgisine değineceğim. Ayrıca grafikteki teknik göstergeleri ve olası hareketleri değerlendireceğiz. Sizleri çok fazla bekletmeden LINK grafiğini fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıkları altında incelemeye başlayalım.

11 Nisan 2022 tarihinde 15 dolar seviyesinin altına inen LINK, henüz bu seviyenin üzerinde çıkmayı başaramadı. Şu an 11,37 dolar seviyesinde işlem gören LINK, 10 dolar seviyesine daha yakın bulunmakta.

LINK Grafik 4 Mayıs 2022

Chainlink LINK fiyat grafiği 04.05.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasının LINK/USDT paritesini kullanılarak hazırladığım grafik 4 saatlik zaman dilimindedir. Ayrıca grafiğimiz TradingView‘den temin edilmiştir. Grafiğimizin üzerinde destek, direnç ve düşen trend çizgisi bulunmakta. Grafiğin alt kısmında ise RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

LINK Analiz 4 Mayıs 2022

Destek ve direnç bölgelerimizi inceleyerek analiz kısmına başlayalım. Grafik üzerinde görüldüğü gibi destek ve direnç bölgelerimiz mor alanlar yardımıyla gösterilmiştir. Şu an 11,5 dolar direnç bölgesine çok yakın hareket eden LINK, umarım bu seviyenin üzerine çıkmayı başarır.

Güncel LINK grafiğine baktığımız zaman düşen trend çizgisinin ve direnç bölgesinin kesiştiğini görmekteyiz. Fiyatın, bu seviyenin altında hareket etmesi riskli olacaktır. Diğer yandan direnç bölgesinin aşılması durumunda, düşen trend çizgisi kırılacaktır ve yukarı yönlü fiyat hareketi beklenecektir.

LINK Yorum 4 Mayıs 2022

Düşen trend çizgisinin üzerine çıkması durumunda, direnç bölgelerini test etmek isteyecektir. Bu nedenle 11,5 dolar seviyesinde bulunan direnç bölgesinin üzerine alarm kurmak mantıklı olacaktır.

Chainlink grafiği için teknik değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde LINK/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version