Muhabbit

Chainlink (Link) Fiyat Analizi 11.11.2020

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink’i inceliyoruz (11.11.2020). Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink (LINK)’i inceliyoruz. Bir önceki LINK fiyat analizi yazımın üzerinden biraz zaman geçti ve haliyle o sırada konuştuğumuz bölgeler ve durumlar değişti. Ben de yenilemeye karar verdim. Bu arada önceki LINK fiyat analizi yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

Chainlink LINK fiyat grafiği 11.11.2020. 30 dakikalık grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğe ilk baktığımda bu yapı direk olarak gözüme çarptı. Trendlerin de uyduğunu görünce oldukça sevindim. Çünkü oldukça güzel bir formasyon oluşturmuş durumda. Lafı daha fazla uzatmadan grafiği konuşalım.

Grafikte gördüğünüz mavi alanlar 30 dakikalık zaman dilimindeki destek bölgelerimiz. Diğer yandan mor trendlerle çizdiğim yapı ise bir yükselen takoz. Bu formasyonu oldukça severim. Çünkü çalışma oranları bir hayli yüksektir. Muhtemelen biliyorsunuzdur yükselen takoz formasyonu bearish bir formasyondur. Yani düşüşü işaret eden bir formasyondur. Ancak burada herkesin atladığı bir nokta var. Bullish (yükselen) piyasalarda yükselen takoz formasyonları her zaman aşağıya kırılmaz. Bu formasyonun yukarıya doğru kırıldığını çok defa gördüm.

Muhtemelen şimdi “bearish bir formasyon ama yukarıya da kırılabilir diyosun” diye içinizden geçiriyorsunuzdur. Evet anlatmak istediğimi doğru anlamışsınız. Burada bizim yapmamız gereken şey ise kırılımı beklemek. Direkt işleme girip stop olma ihtimalimizi arttırmaktansa kırlımla işleme girip daha güvenli işleme girmek bence çok daha iyidir.

Bu yapı aşağıya kırılacak olursa muhtemel hedefleri belirlediğim destek noktaları olacaktır. Bu yazımı burada bitirip formasyonu takip etmeye geçiyorum ben.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version