Muhabbit

Chainlink (Link) Fiyat Analizi 14.12.2020

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink’i inceliyoruz . Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Bugün sizler için Chainlink LINK fiyat analizi yazısı hazırladım. Aslında aklımda LINK analizi hazırlamak yoktu. Ancak özelden mesajla soruldu. Ben de bakınca bir aydan fazla bir süredir Chainlink analizi hazırlamadığımı farkettim. Artık analiz kısmına geçelim,

Chainlink LINK fiyat grafiği 14.12.2020. Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Uzun bir süredir LINK analizi yapmadığımdan destek/dirençleri de yeniden belirledim. Grafiğin altında bulunan 11,50 dolar bölgesi oldukça güzel bir destek. Grafiğin öncesinde de birkaç defa test edilmiş ve güvenilirliğini kanıtlamış. Buradaki tek sıkıntı şu olabilir, çok sayıda test edildiğinden daha sonra birden fazla test edilirse kırılma ihtimali artacaktır. Diğer bölgeleri ise yeni belirledim. Ancak tam olarak içime sinen bölgeler değiller. Şimdilik bu şekilde takip edeceğim ama ilerde bu bölgeleri revize edebilirim.

Dün sabah saatlerinde LINK mor düşen trendi kırmıştı. Retestin ardından hızlı bir şekilde yükseldi. Şimdi ise geri çekilmesini yapmakta. Bu çekilmeyi yaparken de bir düşüş trendi oluşturmuş. Kırmızı çizgi ile onu belirttim. Eğer alım yapacaksam bu kırmızı trendi takip edeceğim.

Grafikte bir de kırmızı bölge görmektesiniz (grafiğin sağ tarafında). Fiyatta güzel olmasa da bir ikili dip formasyonu söz konusu. Bu kırmızı alan da bu ikili dibin 2618 dönüş bölgesi. Fiyat bu alana geldikten sonra kırmızı düşen trendi kırarsa oldukça güzel olacak. Böyle bir durumda ilk hedef olarak 12,90 dolar bölgesindeki direnci alırım. Bir üstündeki direnç ise ikinci hedefim olur.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version