Muhabbit

Chainlink LINK Fiyat Analizi 23.03.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink’i inceliyoruz. Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

chainlink fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda ChainLink yani LINK inceleyeceğim. ChainLink grafiğinde yükseliş formasyonlarından biri bulunmaktadır. Bu nedenle grafiğimizi detaylı şekilde inceleyeceğiz. LINK grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası fiyat hareketlerini inceleyeceğim fiyat analizi yazımıza geçelim.

LINK Fiyat 23 Mart 2022

ChainLink şu an 15,65 dolar seviyesinde işlem görmekte. Markette yaşanan sert düşeşler sonucunda 11,4 dolar seviyesine kadar gerileyen LINK, yükseliş formasyonu oluşturmuş durumda. Analiz kısmında grafiğimizde oluşan formasyon hakkında bilgi vereceğim.

LINK Grafik 23 Mart 2022

Chainlink LINK fiyat grafiği 23.03.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafik 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğimizde Binance borsasının ChainLink/TetherUS (LINK/USDT) paritesi kullanılmıştır. Oldukça sade olan LINK grafiğinde destek ve direnç bölgelerinin dışında Adam-Eve formasyonunu belirtmek için beyaz çizgiler kullanılmıştır. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

LINK Analiz 23 Mart 2022

Destek ve direnç bölgelerimizi mor alanlar yardımıyla belirttim. Şu an 16 dolar direnç bölgesinin hemen altında işlem gören ChainLink yakından takip edilmeli. 16 dolar direnç bölgesi oldukça önem teşkil etmekte. Aynı zamanda Adam-Eve formasyonunun neckline seviyesi olan 16 dolar seviyesinin aşılması durumunda Adam-Eve formasyonu aktif olacaktır.

Daha önceki fiyat analizi yazılarımda Adam-Eve formasyonunu sıklıkla kullandım. Bu nedenle Adam-Eve formasyonuna yabancı değiliz. Formasyon aktif olduktan sonra neckline seviyesi ile dip seviyesi arasındaki fiyat farkı kadar yükseliş beklenir. Grafiğimize baktığımız zaman formasyonun hedefi 20 dolar seviyelerinde bulunmakta. Umarım LINK grafiğinde oluşan formasyon hedefine ulaşır ve yatırımcılarını mutlu eder.

Chainlink grafiği için teknik değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde LINK/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version