Muhabbit

Chainlink LINK Fiyat Analizi 28.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink’i inceliyoruz. Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Chainlink Link Fiyat Analizi ilk versiyon

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugünkü fiyat analizi yazımızda Chainlink yani LINK inceleyeceğiz. 4 gün önce LINK fiyat analizimizde teknik olarak oluşabilecek durumları değerlendirmiştik. Son Chainlink fiyat analizimizden sonra nasıl etkilendi ve teknik olarak son durumu nedir gelin inceleyelim.

Chainlink LINK fiyat grafiği 28.05.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

LİNK fiyat analizimizde oluşan kanal yapısından ve paralel kanal formasyonu hakkında bilgi vermiştim. Son LİNK fiyat analizimi ve kanal formasyonu hakkında bilgi almak için buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kısaca özetleyecek olursak paralel kanalın ihlal edilmesi durumunda bir kanal boyu daha fiyatın hareket etmesi beklenir. Grafiğimizde de bu formasyon gerçekleşmiş ve dip bölgesi olarak 15 dolar seviyesinden tepki almış durumda. Kanal alt çizgisinden tepki alması durumunda hedefler olarak da direnç bölgeleri, kanal orta çizgisi ve kanal üst çizgisi olarak belirtmiştik. LİNK kanal üst çizgisine kadar geldiğini görüyoruz.

Grafiğimize bakacak olursak kanal üst çizgisinden tepki alarak kanal orta bandına kadar gerilemiş olduğunu görüyoruz. BTC tarafında oluşan belirsizlik hâlen markette bir baskı oluşturmaya devam ediyor. Bu nedenle yapılacak işlemlerde en az riskli bölgelerde alım yapmak daha mantıklı olacaktır. Kanal orta bandında alım yapılıp ihlali durumunda stop olmak gibi bir strateji yapmak teknik olarak mantıklı olabilir.

Şu an bulunduğu bölgede yatay desteğinin de bulunduğunu göz ardı etmemek lazım tabi ki, bir diğer stratejimiz ise BTC tarafında bir düşüş gelmesi durumunda kanal alt bandını tekrar test edeceğini düşünebiliriz. Kanal alt çizgisine gelmesi veya oluşan ikinci kanalımızın yukarı yönlü kırılması durumunda alım yapmanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

Teknik olarak LİNK grafiğimizin güncellemesi bu şekildeydi, ilerleyen zamanlarda grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version