Muhabbit

Chainlink (Link) Fiyat Analizi 28.12.2020

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink’i inceliyoruz . Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Bugün sizler için Chainlink LINK fiyat analizi hazırladım. SEC söylentilerinden sonra LINK fiyatı kendini toparlamaya başladı. Küçük zaman diliminde de güzel bir yapı var hemen grafiğe geçelim,

Chainlink LINK fiyat grafiği 28.12.2020. 30 dakikalık grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafikteki yeşil bölgeler her zaman olduğu gibi destek/direnç bölgelerimiz. Bunlar şimdiye dek oldukça güzel çalışmaktalar. Bundan dolayı bunları değiştirmedim.

30 dakikalık grafikte bayrak benzeri bir yapı bulunmakta. Özellikle “benzeri” dedim, bunun sebebi de şu bayrak formasyonlarının düzgün bir şekilde çalışması için bazı fibonacci oranlarına uymaları gerekmektedir. Ancak buradaki yapı bahsettiğim oranlara uymamakta.

Yapı kırılmak üzere olduğu için lafı çok fazla uzatmayacağım. Kırılım iki yöne doğru da gerçekleşebilir. Bundan dolayı üçgen kırılmadan işleme girmek riskli olacaktır. Stop noktası olarak da kırılımın ters yönündeki trend bölgesi kullanılabilir.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version