Muhabbit

Chainlink, Yeni Projelere Blok Zinciri Kaynakları Sağlamak İçin Bir Program Başlattı!

Chainlink Labs, kalıcı bir Web3 ekosistemi oluşturmaya yardımcı olmak için yeni projeleri desteklemeyi amaçlıyor.

Chainlink Genel

Chainlink Genel

Chainlink Labs, kripto para projelerine yardımcı olmak ve blok zinciri ekosistemine faydalar sağlamak için yeni bir program duyurdu.

Startup with Chainlink adlı program, erken aşamadaki kuruculara ve girişimcilere ücretsiz olarak bilgi kaynaklarına ve topluluk gruplarına erişebilecek.

Bununla birlikte projeler, iş ve teknik konusunda uzman sayılabilecek insanlardan yardım alabilecek.

Programın oluşturulmasına katkıda bulunan Chainlink Labs yöneticisi David Post, yeni başlayanların ölçeklendirme bilgilerine, operasyonların en iyi uygulamalarına, web seminerlerine, etkinliklere ve topluluk gruplarına erişmesine izin vereceğini belirtti.

Daha sonra David Post sözlerine şu şekilde devam etti:

Startup with Chainlink, kurucuların operasyonlarını sürdürülebilir bir hale getirmesine ve yeni projeler ekosistemde uzun vadeli oyunculardan biri olmasına yardımcı oluyor.

Ancak projelerin başarısına göre ulaşabilecekleri araçlar ve kişiler artacak. Başarılı projelere, yatırımcılar tarafından fon sağlanabilir.

Chainlink ise bu programı blok zinciri ekosisteminin daha sağlam ve başarılı yapmak veya yeni blok zinciri projelerinin uzun vadede hayatta kalmasına yardımcı olmak için hayata geçirdi.

Temelleri Daha Sağlam Olan Bir Blok Zinciri Ekosistemi

Bir kripto para projesini doğru şekilde yönetmek blok zinciri ekosistemi için iyidir. Ancak bu projeyi kötü yönetmek ekosisteme de zarar verir.

Bunların önüne geçmek, kripto paraları insanlara ve tüm dünyaya doğru tanıtmak için Chainlink, uzmanlarla çalışıp yeni projelerin daha fazla yol katetmesine yardımcı olacak.

Post, konu ile ilgili şunları söyledi:

Kripto para projelerinin bazı adımları tekrarlanabilir planlardan oluşmasına rağmen, çoğu zaman kurucular kritik kararlarda tekerleği yeniden icat etmeye çalışırlar.

Post ayrıca, bu programın bir bütün olarak blok zinciri topluluğu üzerinde olumlu bir etkisi olacağına inanıyor ve sözlerine şu şekilde devam ediyor:

Elde etmek istediğimiz sonuç, daha güçlü topluluk bağları ile sürdürülebilir projeler üzerine inşa edilmiş daha birbirine bağlı bir blok zinciri ekosistemidir.

Bireysel projelerin istikrarı ve gücü, dünyanın her yerindeki insanlara fayda sağlayan kalıcı bir Web3 ekosistemi oluşturmaya yardımcı olacaktır.

Ocak ayında The Sandbox, yılda 30 ila 40 işletmeye yatırım yapmayı hedefleyen bir başlangıç ​​hızlandırma programı başlattı. Firma, yatırımları potansiyel projelere yapıcak.

Bununla birlikte Sandbox, yüksek profilli danışmanlara erişim sağlamak için hızlandırıcı şirket Brinc ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version