Muhabbit

Charles Hoskinson: Bana Artık Ethereum Demeyin!

Charles Hoskinson, sosyal medyada paylaştığı videoda medya kurumlarını kastederek “Bana sadece Ethereum CEO’su demeyin!” dedi.

Charles Hoskinson

Charles Hoskinson, sosyal medyada paylaştığı videoda medya kurumlarını kastederek “Bana sadece Ethereum CEO’su demeyin!” dedi.

Cardano (ADA)’nın beyni ve IOHK (Inpuy Output) firmasının CEO’su Charles Hoskinson, 2013-2014 yılları arası Ethereum Network’ün CEO’luğunu yapmıştı. Ancak hâlâ büyük medya kurumlarının kendisi hakkındaki haberleri “Ethereum CEO’su” olarak paylaşmasına tepki gösteriyor.

Cardano ve IOHK işleriyle tanınmaya ve bu şekilde kabul edilmeye çalışan Charles Hoskinson, pek de haksız değil. Gündeme Ethereum ile gelmekten rahatsız olan Hoskinson, “kendinizi benim yerime koyun!” dedi. Ethereum ile aramdaki bağı suistimal ettiklerini öne sürdü.

Büyük medya kurumlarının Cardano hakkındaki bir haberde bile Ethereum CEO’su olarak başlık atmalarının o kurumların kötü niyeti olduğunu iddia etti. Medya kuruluşlarının bu yaklaşımından sıkıldığını ve artık bu konularla ilgili konuşmayacağını ifade etti. Medya kuruluşlarının sürekli Ethereum’un CEO’su Vitalik Buterin ile kendisi arasında “varsayımsal” bir savaş yaratmaya çalıştığını ekledi.

“Tıklanma için beni kullanamazsınız!”

İçeriklerin de aynı şekilde Ethereum’a doğru kaydığını belirten Hoskinson durumdan oldukça rahatsız. Hatta sosyal medya platformunda bu konu hakkında konuştuğu bir videosu mevcut.

https://twitter.com/bennd77/status/1271833067687116800?s=20

Videoda büyük bir şirketin CEO’su olduğunu ve beni tanımıyorsanız ben de sizi tanımam diyor. Beni tanımaz ve Ethereum bağını kullanarak Cardano (ADA) veya IOHK bağları kullanılmadan haber yapan medya kuruluşlarına röportaj vermeyeceğini ifade ediyor. Artık Cardano ve IOHK işleriyle, kendi işindeki başarısıyla tanınmak istediğini ifade ediyor.

 

Son Yazılar

Exit mobile version