Muhabbit

Charlie Munger’ın Kripto Para Açıklamasına Elon Musk’tan Cevap Geldi!

Berkshire Hathaway’in Başkan Yardımcısı Charlie Munger’ın kripto para eleştirilerine, Elon Musk’tan cevap geldi.

charlie munger muhabbit

charlie munger muhabbit

Warren Buffet’ın şirketlerinden Berkshire Hathaway’in Başkan Yardımcısı Charlie Munger’ın kripto para eleştirilerine, Elon Musk’tan cevap geldi.

Warren Buffet’ın sağ kolu olarak tanıdığımız Munger, son zamanlarda kripto paralarla ilgili birçok eleştiride bulundu. Sert eleştirileriyle kripto para dünyasına damga vuran isim, sosyal medya üzerinden eleştiri yağmuruna tutuldu.

Geçtiğimiz günlerde Munger, kripto paralarla ilgili şu ifadelerde bulunmuştu:

Kripto paralar zührevi bir hastalık gibidir. Kripto paralara yatırım yapmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Ayrıca kripto paraların yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.

Çin’in kripto paralarla ilgili tutumunda haklı olduğunu savunan Munger, ayrıca kripto paraları balona benzettiğini açıklamalarına ekledi.

Büyük tepki oluşturan bu açıklamaya Elon Musk‘tan cevap gecikmedi. Elon Musk Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

2009 yılında bir davette masasında oturuyorduk ve Charlie Munger herkese Tesla’nın nasıl başarısız olacağını anlatıyordu. Bu beni üzdü. Ancak her şeye rağmen Tesla’yı denemeye değer gördüm.

Elon Musk

Elon Musk’ın başarı öyküsü içeren bu tweeti kısa sürede büyük ilgi gördü. Kripto para yatırımcıları, bu tweeti şu zamana kadar verilmiş en iyi cevap olarak nitelendiriyor.

Charlie Munger: “Yeteneklerini Abartan İnsanı Küçümsemeyin”

Elon Musk

Charlie Munger 2021 Aralık ayında Tesla CEO’su Elon Musk hakkında şu açıklamalarda bulunmuştu:

Olduğundan daha yetenekli olduğunu düşünüyor ve böyle düşünmesi ona büyük yarar sağladı. Yeteneklerini abartan insanları asla küçümsemeyin. Büyük başarıların arkasında, aşırı özgüven ve uç deneyimler vardır.

Charlie Munger

Elon Musk’ın CEO’luğunu yaptığı Tesla şirketi, bugün 954 milyar dolar piyasa değeriyle dünyanın en değerli otomobil üreticisi olarak karşımıza çıkıyor. Elon Musk bu açıklamasıyla aslında tüm yatırımcılara küçük bir ders de vermiş oldu. Hayatta bir tek başarısızlık vardır. O da denememektir..

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version