Muhabbit

Chicago’da Aşı Olan Gençlere NFT Verilecek!

NFT furyası tüm hızıyla devam ediyor. Chicago’da aşı olan gençlere NFT hediyesi verilecek.

Kripto para piyasasının gelişmesiyle NFT ve metaverse dünyasına olan ilgi de büyük bir artış gösteriyor. Bu artışlar neticesinde bizlerde esrarengiz gelişmelere de şahitlik etmeye devam ediyoruz. Aşılama odaklı COVID-19’la mücadele projesi olan Face Forward, ilginç bir kampanyayla kamuoyunun gündemine oturmayı başardı.

Face Forward Aşılanmış Gençlerin Portrelerini NFT’lere Dönüştürecek!

Chicago yönetiminin yapmış olduğu açıklamaya göre, bu proje, COVID-19’a karşı aşılanmış olan gençleri ödüllendirmeyi amaçlıyor. Gençler bu projeyle birlikte NFT’lerini ikinci bir pazarda tutabilir veya daha sonra yeniden satmak için portrelerini NFT olarak sergileyebilir.

NFT multimedya platformu VAST ise projeye katılan gençlere hediye olarak NFT verecek ve her NFT, Chicago merkezli müzisyen Keith Harris’in çalışmasından bir alıntı içerecek şeklinde olacak.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

NFT’ler Sağlık Sektöründe de Yer Edinmeye Başladı!

NFT

Birçok sektörü etkisi altına alana NFT furyası, sağlık sektöründe de emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Chicago’nun başlatmış olduğu bu projeyle birlikte halk sağlığı girişimlerinde ve özellikle de koronavirüs salgınına ilişkin çalışmalarda NFT’lerin ödüllendirmek için kullanılması sağlık sektörü için önemli bir adım olarak belirtiliyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Kripto Para Haberleri için: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version